Online users

Follower

Thursday, August 12, 2010

SMS dari Power Root.

Nahhhhh...

Dapat pula message dari Power Root cakap aku menang RM 12000.Celah mana aku daftar dengan Power Root pun aku tak tahu.Rasanya tak pernah kot nak isi borang peraduan sim card bertuah.Alahai.FYI, aku still on lagi sim card Maxis kat sini.So, apa-apa message dari sender di Malaysia, aku still boleh receive.

Kalau ikutkan hati, memang lama aku call balik tanya. Ya la.12 ribu tu bukan sikit.Banyak kot.Nak pula sekarang ni tengah sengkek.Kalau betullah boleh dapat 12 ribu.Pergh.Masyuk.Dan dan wishlist jadi panjang berjela.Hihihi.


12 comments:

Softtouch [Hanim] said...

tipu tu zack..akak pernah jer dpt sms mcm tu..buat xtau jer sms tu...

[z@ck] said...

Softtouch Hanim..
haa..itu la pasal..bt bodo ja la..huhuhu

ken said...

scam lah =)

Dee said...

menipu je tu..jgn ko caya..

Sharinginfoz said...

ini semua palsu... macam2 org kan....cari kesempatan

Contest: Blogger

MieZa said...

tipu je z@ck..dah ramai dapat sms menang pwer root beribu-ribu lak tue..

LORD ZARA 札拉 said...

itu tipu tipuan je laling~

jangan caya~

eDdY said...

sapa la nak bgi duit free2 kat kite...
nak dapat rm1 pon kena keja la..huhu
mmg tipu msj tu..jgn dok percaya...

-itu gadis- said...

hahaha..sms tue dh bpe puluh kali dpt..yg xbley blah..dye bley ckp no sim card anda telah diumumkan sebagai pemenang di tv3 jam 11.30 mlm td..
sengal2..

Hariz said...

ceq brapa kali dh dpt cam tuh.
kalau itu betoi2 kenyataan mmg terrrpelantinglahhh

New Entry Prof-Hariz
Adab-adab berpuasa

@juera said...

byk btol time msej2 gitu..rmai la org kaya klu btol kn kn..

fndrocka said...

Dah 10 kali dpt sms camtu.saja aku taknak claim duit kemenangan tu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger