Online users

Follower

Thursday, August 12, 2010

Comelnya dia...

Takut kan?

Tiba-tiba inbox diterjah oleh seorang yang tak dikenali.Komen pula pasal diri kita.Even benda positif, tapi jadi seram sebab aku memang tak kenal anon ni.Huhu.Aku tahu lah aku comel.Hahaha.Tapi tolonglah jangan direct sangat.Jangan gelojoh sangat boleh tak?

Kalau orang yang berkenaan terbaca post ni, saya minta maaf.Saya kurang selesa dengan cara awak approach saya.Rasanya kalau ikhlas berkawan, bukan ini caranya awak nak grab attention saya. Kan lebih manis kalau kenalkan diri awak tu dulu.

By the way, saya tahu saya comel.Bahahahahaa...

12 comments:

Judiene said...

comelnya dia..
hahahahaa!!

XP

iqbalsyarie said...

hahah...sure...smthing yg menyeramkan~hehe
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan?Mind to eat? :)

ada masa,singgah blog saya ya.TQ ;)

saya_arief said...

seram sejukk..

Solehah said...

hehe..btl3..comel..
hati2 tau..

NeenaAnuar said...

awak memang chomel pun! :D

akak pun selalu kene camgini.. maleh nak layannn... ku ignore kan ajerrr! :p

suezen said...

comel2...ahahahahahhaha

intanurulfateha said...

mmg comel pun ;p

devoted lily♥ said...

comelnya pirahhhhh...

weyh ntah2 kan die tersalah kot..
die nak anta kat zafirah len terantaq kat ang.. haha..

[z@ck] said...

Judiene..
memang pun..hahaha

iqbalsyarie..
will do ya..

saya_arief..
agak la..huhuhu

Solehah..
thanks yunk.

NeenaAnuar..
alahai..malunyaa..hihihi

suezen..
=P

intanurulfateha..
thanks! =)

devoted lily..
boleh jadi juga..hahaha..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahaa.. memang menakutkan.. pernah gak kena macam nih..

chentaMAYA said...

wey, aq pn same dpt! hahaa~

eDdY said...

kalo org yg tak kenal tu tok sah layan jer...huu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger