Online users

Follower

Tuesday, August 3, 2010

August

Kepada :

1) Nur Farieha Mohd Noor

2) Hafizah Hanum Shahrudin

3) Hasnun Adha Hassan

4) Misslily Lilo

5) Muhammad Muhaimin

Selamat Hari Jadi! Semoga dipanjangkan umur, murah rezeki.Semoga berjaya dalam bidang masing-masing.Ini semua kawan FB yang sambut birthday hari ini. So far, hari ini mencatatkan bilangan birthday paling banyak.Tak tahulah kot-kot ada yang saja letak tarikh birthday kan.

Aku dah pernah tertipu dengan sindiket fake birthday ini.Kalau kawan rapat, maybe boleh ingat tarikh birthday.Kalau yang kenal kat blog tu, memang pakat tak ingat la.Sebab tu bila FB notify birthday, main wish ja.Tak tahu sahih ke tak.Huhuhu.

Tapi at least ada effort nak wish kan.Hohoho.

5 comments:

Softtouch [Hanim] said...

betul tu zack..at least ada effort kita nk wish..

milimilo said...

alala zack.jgn mrh ey.aku xtipu kot.aku mmg nak bsdey aku 1august kalo boleh.sng nk ingt.betul la ko ckp tu.at least u wished. :P

PinQib said...

hhppyy bbddaayy to themm oso


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?

shazika said...

saya pon ogos jugak

farieha said...

hehe..thanx zack..sorry lame dah x tgk blog..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger