Online users

Follower

Monday, August 9, 2010

Berpeluh menyihatkan badan

Baru tahu kalau berlari non-stop boleh mengeluarkan amount peluh yang sangat banyak dan bau-bauan yang sangat busuk.Ini terjadi kepada saya sewaktu join Welly Race.Pergh.Rasa sihat gila kot bila badan berpeluh walaupun cuaca sejuk.

Antara foto kegemaran sepanjang race berlangsung.(Eceh...foto? What the...)

Checkpoint yang ke-3 depan parlimen. Kena tangkap gambar team member pegang kuda kepang.Hahaha.Lawak-lawak.Tak pernah dibuat orang kot pegang kuda kepang tengah hangat.

Ini lagi satu gambar yang kena tangkap on checkpoint 3. Kena ambil gambar dengan benda yang sama warna dengan baju.Kebetulan kerusi kat parlimen colour ala-ala hijau lumut.Sama dengan jacket aku.Baju hitam pula sama dengan handle kerusi.Hohoho.Tu yang sandar tak sangga tu.Nak tunjuk kata sama warna.Kahkahkah.

Kat checkpoint last.Kena makan sushi yang berintikan wasabi dan carrot semata.Sumpah tak sedap.Pedas dia menusuk ke hidung.Tu pasai hidung kembang semacam dalam gambar ni.Memang tak boleh kontrol dah.Kira nak habiskan sushi tu ja in order nak dapat next clue.Jenuh sumbat habaq hang.

Sepanjang hidup kat Welly, inilah kali pertama kasut dipenuhi lumpur.Penangan berlari atas rumput yang basah.Nak shortcut punya pasai.Amik hang.

Silap tak ada cameraman ikut ja.Kalau tak, dah lama berdrama dengan team member macam dalam Amazing Race tu.Huahuahua.

12 comments:

emieysandra said...

wah..sushi..wasabi..xsuke!!
menang tempat k-bape ni?

~_^

ada van de kamp said...

lps blk tu asyik lapaq ja. huhuhu. mkn3. sia2 berpeluh mcm mandi hujan

Softtouch [Hanim] said...

bestnya zack wpun penat..tp yg penting dpt merapatkan ukhwah..yelah masing2 berjauhan ngan family..at least kalu ade program mcm ni dptlah tambah kenalan n merapatkan lg hubungan

sizukaDeboss said...

cam best je weh race korang nih:D

meo tinggi said...

i love malaysia tooo :D

~HANA~ said...

menang ke? hehe

Luth Textile said...

paha depa... uihhh lebaq..

PinQib said...

bnge3 ko masih pakai bju i love mesia..



Latest entry. Mai la singgah. 
Harap satu keluarga lu kena kencing manis!


Jejaka hot posisi kurang panas


Tolong (-_-“)

devoted lily♥ said...

we are with u

we <3 MALAYSIA!!

Hariz said...

orang kata jangan mengular ang mengular kan dh kne :p
hahaha

eDdY said...

eeh..ikut shortcut tu xpa ka???

shazika said...

kat sana sejuk pon masih blh berpeluh ke ?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger