Online users

Follower

Monday, August 9, 2010

Welly Race anjuran UMNO Wellington.

Welly Race anjuran UMNO Wellington.

Tergerak hati nak join since hadiah utama duit cash berjumlah NZD 150.Masyuk wooh.So, mulalah form team yang dianggotai oleh aku, Elin dan Ada dan nama team ialah Dream Team.Psst..kitorang the only all girls team ok.Punya semangat kutip segala peta kat i-Site sebab ingat race ni melibatkan semua continent kat Welly.Rupa-rupanya around Welly town ja.Sobbss.

Psycho gila sebab yang masuk kebanyakkannya senior.Dorang ada advantage la since dorang lebih cekap dengan shortcut kat Welly ni. Team senior 3 team dan team underdog 3 team.Race start around 11 pagi since ada yang datang lambat.Patutnya disqualified je terus.Hohoho.Ada la chance nak menang kan.

At last, kami dapat no.5. Sobsss.Kira tak puas hati kat team Amar macam mana dorang boleh potong kami kat last checkpoint.Memang tak puas hati.Overall, it was a thrill and extreme race.Penat memang penat.Berlari macam tak cukup tanah.Rasa macam nak tercabut kaki ni.

Semua yang terlibat.Tahun depan boleh buat lagi ya.

Cuma satu ja yang agak terkilan sikit.Patutnya ada la consollation prize untuk yang kalah.Kena bayar NZD 3 untuk enter race tapi tak dapat apa-apa.Sobss.At least kalau dapat sekampit beras pun jadi la.Rasa penat lelah berlari satu town terbayar sikit.

p/s : Credits to Nadiah Zainal for the pics.

4 comments:

Hariz said...

hahaha xperlu kot sekampit beras :P
kasi mineral water sorang satu sudaaa


New Entry Prof-Hariz
Apakah kita melaksanakan ibadat puasa atau puasa adat?

[z@ck] said...

Hariz..
sebotol air mineral mampu untuk dapat sendiri..tadah air paip pn boleh..tapi beras lagi valuable..

PinQib said...

hee.. umno d new zealand??
150NZ brapa ringgit eh



Latest entry. Mai la singgah. 
Harap satu keluarga lu kena kencing manis!


Jejaka hot posisi kurang panas


Tolong (-_-“)

eDdY said...

waaa...mmg best masuk mende2 camnie...i loike..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger