Online users

Follower

Tuesday, August 3, 2010

Borang Uni Hall dah keluar

Borang Uni Hall dah keluar.Terus aku isi cepat-cepat.Kena bertindak cepat der.Bukannya dorang nak tunggu kita.Kita yang kena kejar dorang.Tambah pula tahun depan lagi ramai junior nak datang sini, so persaingan sangat sengit untuk dapatkan rumah Te Kota.Harap-harap masih kekal disini la.Dah sedap dah tinggal kat Adams Terrace ni.Semua lengkap. Nak kata jauh sangat dari Uni pun tak.Dekat dengan office Uni Hall pula tu.Agak tak puas hati sikit, pergi complaint on the spot.Kalau rumah lain, maybe agak jauh nak sampai ke office ni.

Minta-minta la dapat stay.Dah berkomplot satu rumah apply sama-sama.Letak preferred housemates yang sama.Tak sanggup nak tukar-tukar housemate.Banyak cerita pula nanti.Biar remain macam ni je lah.

Yang tak boleh blah part describe diri sendiri. "I'm an outgoing and friendly person.Might look shy at first but then develop good relationship with others" Memang angkat bakuuuuul...Kena la puji bangga diri sikit.Atee...nak tunjuk kesungguhan duduk kat Uni Hall.Hehehe.

3 comments:

noor afzan said...

good luck k zack n friends

eDdY said...

insyaallah..dpat nyer la duk situ...hehe

[z@ck] said...

noor afzan & eDdy..
thanks guys!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger