Online users

Follower

Tuesday, August 3, 2010

Jawapannya ialah...

Hahaha.Macam-macam jawapan ampa bagi naa.Antaranya :

1) tengok kapal coklat lalu.
2) tengok syiling dalam kolam.
3) tengok orang buat penggambaran.
4) tengok orang accident. (Jawapan paling tak boleh blah.Gelak guling-guling)
5) tengok orang punggah ikan.
6) tengok buaya. (Hahaha)

Jawapan yang betul ialah TENGOK ANAK IKAN. Hahaha.

Yang first jawab hampir-hampir betul ialah [ai][sUmi] Chan. To Izzati, ko jangan ngada-ngada nak minta whittakers. Kat Auckland ada.Hahaha.

To aisumi chan, sila tinggalkan jejak anda kat entry ini.Or kalau nak senang, PM kat FB I ye.

See...aku memang nak bagi coklat.Tak main-main ok.Ada rezeki lebih lagi, aku buat short contest lain pula ye.

6 comments:

Dee said...

ceh..kalah...congrats to the winners..

sizukaDeboss said...

zack!!!!hahaha ak nak whitakers jugak!:D

Softtouch [Hanim] said...

ala salah yer..xpe nnti akak cube lagi..

MieZa said...

huh...xsempat nk tgk contest ko..adoi...taw2 da ad jawapn..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wahhh~ eyh.. tak sangka pulak hampir2 betul ^__^ thanks sis

[z@ck] said...

Dee..
hahaha..tak pa sis..FM menanti..

sizukaDeboss..
ah..jgn mengada2

Softtouch Hanim..
never give up..ehehehe

Mieza..
hahaha..tiba2 rasa macam nak kasi org coklat.tu yang buat je tu. =P

aisumi Chan..
no worries =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger