Online users

Follower

Wednesday, August 18, 2010

Car town FB

Woih woih woih.Leka sungguh main Car Town sampai lupa nak update blog.Hihihi.

Disebabkan yang main semua coursemate, maka semangat untuk compete lebih tinggi.Setiap masa mesti nak kena tengok bengkel tu. Ini semua sebab Wawan la ni.Duk promote sakan.Aku pun dah terjebak.Hadoi la.Esok ada test.Boleh pula kan time ni nak bersengkang mata main car town sambil study.Mata asyik pandang buku, pandang skrin laptop.

Telinga pula sensitif dengan bunyi hon kereta.Ada costumer nak minta cuci kereta.Chow dulu.Hahaha.

Eh, mari la jadi friends saya.Boleh kita racing sama-sama.

7 comments:

Dee said...

wah..nak exam pun sempat lagi main game eh..tp kalo utk release tension xpe zack..

MieZa said...

haha macm syok je z@ack..

Zairie Husin said...

saya suka cafe world ! =)

my recent post:
mari bantu cari @ sebarkan berita kehilangan adik wan nur

eDdY said...

tu game fb ker?

LORD ZARA 札拉 said...

oit!!


study!


babap hang kang~

[z@ck] said...

Dee..
hiburan ketika stress =)

Mieza..
ketagih weyh..

Zairie Husin..
oh...game tu dah lama aku tinggal..hehehe

eDdy..
yup yup..

[z@ck] said...

LORD ZARA..
dah study.dah tepu.huhuhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger