Online users

Follower

Wednesday, August 18, 2010

Dapat kerja

Alhamdulillah.

Dapat kerja. Mujur Mrs. X baik. So, aku akan mula kerja hari Jumaat ni.Rupanya dia single mum dan ada sorang anak perempuan berumur 7 tahun. Cara dia cakap tadi macam desperado nak cari homehelp memandangkan dia memang tak sempat nak kemas rumah since dia busy dengan kerja. Anak dia pun tak membantu sangat nak handle rumah.Kecik lagi kot kalau nak tolong.Setakat nak basuh pinggan tu lepas la kan. Benda lain totally dia yang kena buat.So, maybe working hours akan dipanjangkan.Aku pun suka. Ye lah.Boleh dapat extra money.Hohohoho.Lagipun aku memang tak ada kelas on Friday.

So, Mrs. X, I'm totally yours on Friday.Tak mula kerja lagi dah start congak gaji dah.Kahkahkah.

22 comments:

[s][u][e][h][a][n][n] said...

owh..keje baik2 :)

fmunyraz said...

tahniah. keje leklok :)

marinahunny said...

keja elok2 ye adek tinggi.. gud luck!

Peri PiA said...

Jadi nanny sekali ke?hehe

musti comel z@ck keje

fiQfrozen said...

dpt bape per hour??
em dekat ke umah die ngan umah kau?

Redbloodsnow said...

HOHOO...AKU PUN SUKE MASE KEJE DIPANJANGKAN TAW ZACK. LEH DPT MANYAK FULUS KAN KAN..HIKSSS

MONEY FACEE!!! HAHAHAHAH :d

Drunbella Khoo said...

tahiah zack.
hihihi.
:)
misi mengumpul duit lah pulak eh.

devoted lily♥ said...

ok sebab kan hang dok gaining money kat sana..
perfume supermodel VS satu!!
haha

Zuewairy said...

yes2!!!

dpt extra money ble beli buah tangan kat NZ bg kat aku..

ha ha ha:)

Privacy_Resident said...

be carefull n have fun! ;)

BISKUTMARIE(",) said...

masyuk r raye ni...
huhu...

hentakbelipat said...

congratz!!

Softtouch [Hanim] said...

tahniah zack..hati2 masa kerja nnti..gud luck

atty's said...

tahniah..nanti keje elok2 ye

::fadxieza:: said...

pandai cri duit..
bgus2..
:)

eDdY said...

waaa..tahniah2..
kejer elok2 k..(^^)

Kap said...

ok.
sekarang kirim salam dekat anak perempuan mrs. x ;)

.:lilylimelite:. said...

finally.congratz.bolehla panggil ko wanita berkerjaya pulak pasni.hoho

Just.wanie said...

kak zack kalau boleh tolong buat tutorial car town . hehehe

Judiene said...

pls let me know if you're coming to Kelantan ok coz i might gonna need your service
hehehe

:)

[z@ck] said...

TO ALL...
thanks a lot for your prayer and support.Love you all so much la!

Zarpeno said...

good luck wei,

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger