Online users

Follower

Tuesday, August 31, 2010

Cintaku tertinggal di Malaysia.

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest.Klik [sini]

Masih dalam mood merdeka.

Suasana merdeka di perantauan biasa-biasa saja. Tiada lagu patriotik di radio mahupun tv, tiada bunga api pada malam merdeka juga tiada poster sempena kemerdekaan ditampal di sini. Duk buat touching boleh. Nak expect ada bendera Malaysia banyak-banyak, baliklah Malaysia.Ini duduk kat New Zealand. Setakat jumpa satu dua tergantung kat Asian Market tu ada la.

Tak apa. Asalkan dalam hati tetap ingat pada Malaysia.Tetap berjiwa patriotik.Tetap bangga menjadi anak Malaysia.Haish.Rindu pula nak tengok bunga api kat luar bilik. Rindu juga nak menyanyi lagu Negaraku.Rindu juga juga nak kibarkan jalur gemilang.Oh.Miss Malaysia damn much.

Tiba-tiba teringat lagu Cintaku tertinggal di Malaysia.Eceh.Miss you!

4 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

ehem2~

kejiwangan beliau~

hehhe~

Whoopz said...

Heheh.. Ko memang jiwang zack.. :p

Softtouch [Hanim] said...

sempat jgk tu teringat kat cik abg..he he he...comel jer...

eDdY said...

kat mesia skank ni pon dah x banyak sgt bendera...
xtau knaper...huuu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger