Online users

Follower

Tuesday, August 24, 2010

Evening primrose oil

Gigih google cari ubat yang currently aku makan untuk control pengeluaran jerawat kat muka aku ni. Alhamdulillah, berkesan.Cuma tak ada la muka terus clean and clear dari jerawat.Tumbuh juga tambah-tambah time period tapi tak seteruk dulu. Ubat ini ihsan Ky. Dia beli 2 botol.Tak termakan agaknya, dia pass satu kat aku dan aku menerima dengan tangan yang terbuka.Nak beli tak mampu.Err.Actually mampu je nak beli cuma rasa macam ini kehendak bukan keperluan.Gitu...

Evening primrose oil ni bagus untuk:

1) control kolesterol level (Erk.Macam orang tua pula kan nak kisah pasal kolesterol bagai)
2) joint health (Again, lebih kepada fungsi orang tua)
3) circulation and skin condition (Haa...ini memang kena dengan aku)

p/s: Sudah berkurun lama tinggai bedak sejuk. Dulu before fly setiap hari tempek sebelum tidur.Mai sini jadi penyegan nak pamper muka. Telan ubat sudah.

10 comments:

Zarpeno said...

balik msia beli HPA punya RM 38

Amyna said...

Myna pernah makan nih dulu.. tapi x sesuai dengan myna. terus demam suhu tinggi yang hamat. hehehe!!

zai said...

zack vitamin ni baguih jugak.
yerla badan kita ni kan tong sampah, main sumbat je semua benda dalam mulut. so, telan ubat ni boleh la jaga badan kita supaya tua2 nanti xdaklah semput sangat.

izzahfarhana said...

aku mmg nak amalkan,tapi aku stok minum innershine dulu.tu pun dah kopak.

Whoopz said...

Org jantan bley telan x ubt ni? :p

Drunbella Khoo said...

aku pakai detox foot patch jer zack.
hihihihi.
bagus jugak.
sakit-sakit pun da takda.
jerawat hilang.

Peri PiA said...

ari tu akak jumpe doc,sakit tuttt.

doc ckp mkn EPO ni bgs,mcm z@ck tulis kat ats nuh...peredaran darah :)

yg penting,kulit hehe

ana ayesha said...

Elok jaga kesihatan dari usia muda

eDdY said...

beli kat ner ek?

[z@ck] said...

Zarpeno..
hang tolong sponsor boleh tak? hehehe

Amyna..
la..ye ke? so far tak ada la plak demam.ikut orang juga kot

zai..
betul.tmbh2 aku.pakai main makan suka hati ja.hahaha.memang badan umpama tong sampah.

izzahfarhana..
innershine tak pernah beli.mahai kot

Whoopz..
tak kira jantan betina.boleh ja

Drunbella Khoo..
ya ka? mahal tak?

Peri Pia..
ha..apa lagi sis..dapatkan sekarang EPO ni

ana ayesha..
yup yup..betul =)

eDdy..
entah la.kawan aku yg bagi.farmasi la kot

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger