Online users

Follower

Tuesday, August 24, 2010

Spring di Wellington


Tak payah pi Jepun. Kat sini pun ada bunga ala-ala sakura. Tak jauh mana pun. Belakang rumah je.Hehehe.Sungguh aih.Dulu pokok ni serupa dengan pokok mati.Bogel.Tak ada bunga langsung.Elok dah masuk spring ni, bunganya tumbuh mekar berkembang. Sangat cantik. Semakin hari semakin lebat. Silap tak ada buah. Kalau tak, dah lama petik buat cicah dengan mak bee.
Awat aku rasa aku pun turut berkembang haa?

Patutnya time macam ni la kena pi Botanical Garden.Sure semua bunga tengah syok kembangkan badan. Tapi sekarang nak keluar rumah pun consider 2 3 kali sebab sejuk.


9 comments:

almutarjimah said...

cantik~

JaJa'Z said...

uishhh..mesti berangan ala2 citer para2 sakura..hehhehe

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya..buat video klip elok tu...:)

Judiene said...

perghhh
kuah rojak mak bee sedap wooo!!
aritu aku g blk penang 4 skali aku beli
huhuhuuu~~

NeenaAnuar said...

adoiii.. cantik nyer lah... kaalu akak ade kat sana.. confirm dah posinggg sakannnnnnnn ngan bunga2 yg kembang bermangkuk2 tuuu... giler suke ngan musim bunga!

NUNU EERA said...

seriously.. sgt cntik.. beznye u kt sna..

Whoopz said...

lemak kena lebih musim sejuk.. ko sedikit berkembang xde hal ar.. hahah

sizuka[Izzati] said...

dah spring eh zack?haha ak ingt winter lagi sbb sejuk

eDdY said...

cantik nyer...(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger