Online users

Follower

Thursday, August 19, 2010

Gonna have break

Penangan tak tidur after subuh pagi tadi, sampai sekarang asyik menguap ja.Perut kenyang, suka hati, mata pun dah layu. Kerja nak baring atas katil tu dah. Memang tak mampu nak blogwalking malam ni. Dah tak hairan dengan Car Town.Yang penting, nak tidur. Nak tidur nak tidur.

Psst...secara rasminya, mid trimester break sudah bermula untukku.Perlu mula merangka aktiviti sepanjang break. Yang pasti buka sem ada dua assignment nak kena hantar.Nooohh...tak beragak kan.Dah la kena buat research article.Benda paling aku meluat. T_T

Woih...kata nak tidur.Duk sembang pa lagi? Dah dah.

Bubbye semua. Love you allllllll

6 comments:

kojah said...

luv u awek tinggi =)

Luth Textile said...

i miss u .. nanti bawak balik panda kat saya eh

eDdY said...

baper lamer break???
aper2 pon enjoy ur holiday k..(^^)

Zarpeno said...

dapat dak gheja wei..

agak2 tidoq golek pi bawah dak

MieZa said...

love you too lah..haha

aku pon tak suka weih, research article...tapi tue lah yg aku kena buat...huwaa~

john bert said...

perut knyang tido, mmg terbaek utk pembesaran perut tanpa kandungan.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger