Online users

Follower

Friday, August 20, 2010

Today is Friday

Selamat pagi kawan-kawan.Aku sudah bertenaga hari ini. Bateri dah fully recharge semalam sampai terlajak la sahur. Nasib baik Wan kejutkan.Kalau tak, terlepas satu misi Ramadhan aku nak lengkapkan sahur sepanjang bulan ni.Sahur makan macaroni goreng der.Korang ada?

Hari ini ada briefing pasal accomodation hall. Lepas tu jumpa Mrs. X. Balik rumah dia sama-sama.Kan best kalau setiap kali kerja, majikan datang ambil dan bawa pulang.Hahaha.Lemak la kan nak buat macam tu every week. Potong gaji! Nervous pula nak membersih rumah orang.Dalam kepala sekarang asyik terbayang macam mana rupa anak dia, rupa rumah dia,rupa flatmate dia (dia share rumah dengan another single parent, lelaki). Harapnya semuanya baik-baik saja hari ini.

Ok. Itu saja perkembangan terkini dariku. Take care semua =)

15 comments:

Zarpeno said...

wa..makaroni?

sini ada NASIK AYAM saja masa sahur.hehe

rizal jabai said...

moga dimudahkan segala urusan..chaiyokk!

nk makaroni juge...huuu

milimilo said...

slmt bekerja.jgn curi tulang ;)

Peri PiA said...

cinta friday hehe

sI tEDI said...

seronoknye jemaat.
esok cuti
yey

Softtouch [Hanim] said...

take care utk zack jgk...

suezen said...

tuudiaaaaa muke dia kuar kat berita harian....ehehehhe...skali tgk cm kenal...rupernyer mmg kenal...eheheh...selamat berpuasa beb!!!

mieza_707 said...

miss, u're tagged !!

http://vivaciousmieza.blogspot.com/2010/08/princessqish-ga.html

(^_^)view ya

eDdY said...

keje elok2 z@ck..hehe
take care jugak..(^^)

Dee said...

makaroni tuh sahur..hehehe..

Zuewairy said...

weh.. makan pekasam ngan teloq masin r.. ape kes mkn makaroni.. he he he

Jam ade Bom???

Cik Ayen said...

ain 2 kali sahur terlajak :p

hans said...

aku sahur makan kek plak
hahaha

P/S : Prank Bulan Puasa Yang Menjadi! Tahniah Casey! LUKENABEB!

lumut said...

hye zack femes..nak berkenalan bleh??
nk tnye mcm mana nak kaya dgn blogging..?

dgr cter awk dah kaya ngan duit nuffnang tuh ek?

ajr saya..nak jadi mcm awk lah...pelsiss...

nani said...

selamat bekerja zacky wacky :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger