Online users

Follower

Thursday, August 26, 2010

Meruntun jiwa dengar lagu raya.

Sangatlah bermuram durja jika terbuka blog yang dah mood berhari raya.Pasang lagu balik kampung, hari raya dan sebagainya.Sungguh meruntun jiwaku ini.Argh.Benci benci. Masih cuba untuk menerima hakikat bahawa tahun ni akan beraya jauh di NZ. Tak dapat duit raya, tak dapat makan ketupat palas, tak dapat makan nasi tomato tok, tak dapat makan satay dan yang paling frust, tak dapat konvoi adik beradik pi beraya rumah sedara mara yang lain.Huwargh!

Tenang Zack tenang. Raya haji kan ada nak celebrate dengan sedara. *ayat sedapkan hati*

14 comments:

Fatin Aliyya said...

taw xpa.lagu raya mmg bg impla besar.even dok kt msia dkt ngn umah pon dok sebak semcm dok jauh berbatu2 lagilah..sabar kak firah.u r not alone there.:)

trngt ms dok asrama huhu seid sob2 org laen dh blk nk ry km yg nk spm dok kt mktb nanges x mau2 cuti raya lewat dr org sket.sabar jelah dugaan.


take care yer..

ana ayesha said...

cian zack anyway itulah asam garam kehidupan yg akn mendewasakan ... gbr baru tu, u look gorgeous n feminine hiks

Judiene said...

perghh
menggoda la layout baru neh
kak zack, ajar la adik yg baru belajar neh!!
pls pls pls

XP

marinahunny said...

sabar z@ack..

wadus,ceria nye blog kamu..

Softtouch [Hanim] said...

alahi ciannyer zack..sabar yer..wa...layout baru..tp yg pic z kat kiri ni yg tq dtg melawat tu buatkan akak xdpt bc n3 zack..

akak selalu bukak minimize bila surf tenet sbb kat opis..bila akak minimize blog z buatkan akak dpt bc n3 tu..kene maximize kan dia..tp takut plak kot2 bos nmpak..

Ida Athanazir said...

tak pe, sabar dek. InsyaAllah umur panjang...

tentu ada geng yang tak balik jugak, make the best of it, ya? take care!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

layout baru!!!! hihihi cantik dear

mmg sonok bila kenang semua tu..x pe r sabo eyh :)

Kap said...

awak, gambar awak belah kiri ni terlalu besar.
mengganggu saya baca entri sebab terlindung dek gambar.

peace.

MyZsZs NOoR said...

Sabar2. Itu cabaran masa belajar. Nanti dah posting macam kami yang terpaksa pergi pedalaman lagi sengsara. Hikss.

Sekarang tiap hari g sekolah buka lagu raya.

avid gunner said...

dalam dingin subuuhh~
hati ku terusik~

haha..evil gila aku..

LORD ZARA 札拉 said...

aku tak nak cakap pasal lagu raya, sebab nanti hang nangis~

tapi nak cakap layout baru yang meletop!

terbaik woo!

eDdY said...

lawa la layout baru ni..hehe

Dee said...

nti bila raya haji ketupat palas tu suma tetap ada kan..leh je mkn byk2..

Danial Ikhwan Jaafar said...

sabar. nasib perantau, menuntut ilmu di tempat orang. sekejap je tuh. lip lap lip lap, dah abih study. =)

btw cantik makeover blog ni. hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger