Online users

Follower

Thursday, August 26, 2010

Ada sayap lah!

Weyh weyh.

Layout baru la pula. Siap ada sayap nak terbang pi mana pun tak tau.Kecil-kecil tak merasa nak pakai costume butterfly. Mai besaq baru ada chance.Itu pun photoshop ja la.Hahaha.Ih laa.Sungguh.Aku sengih sorang-sorang tengok header baru aku tu. Cetusan idea dua kepala iaitu aku dan Luth. Aku cuma cakap ya atau tak ja. Yang berhempas pulas buat si Luth ni haa.

"Nanti saya bubuh sayap butterfly kat belakang badan awak.Lagi cun oh" ujar Luth (Ayat diubahsuai)

"Ye ke? Ok!" balas Zack (Pantang dengar perkataan cun, ok je ghomannya.)

Terima kasih banyak-banyak la naa Luth. Nanti saya upah coklat Whittakers NZ mari.Diharap dengan bertukarnya layout, semakin rajinlah berblogging.Bahahaha.

By the way, FYI, sesiapa yang nak ubahsuai blog tapi tak pandai macam aku ni, boleh klik [sini] untuk dapatkan khidmat dari master Luth.Dijamin puas hati! Most important is, tak payah tunggu lama-lama.Sehari pun boleh siap.

18 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!!

terbaik la Luth!

=)

hangpa cakap slang utara~
aku tau~
hahaha~

Nour Eyza said...

cantik la header baru zack!
wawawa..

Nour Eyza said...
This comment has been removed by the author.
eDdY said...

ooo..ader ek khidmat camnie..bagus2(^^)

molmolla said...

cantik ah design baru nih!! :) yg kat tepi belah kiri lg cantik :D

Ilham Liyana said...

teringin nak tempah, tp takot dia ckp aku byk songeh. haha. =.=

dib said...

cantiknya layout baru...:))

Zuewairy said...

fuyoooo.. blog sakit kuning.. kikikiki~

Zqah Ail said...

simple n cute laaa layout zack .. jeles !! =p

Dee said...

header cantik, warna terang..yg penting..font dh besar..senang org rabun mcm akak ni baca..hahaha..

Ubahsuaiblog said...

tak kesah apa juga jenis header dan custom blog template. boleh saja :)

http://ubahsuaiblog.blogspot.com

Happy blogging Zafirah!

MieZa said...

wahh...cantik =)

zai said...

weh zack, chantek ahh .
simple..aku suko gambar kat tepi belah kiri neh..serious cun.
combination color pun masuk jek

Just.wanie said...

alaaa gambar dah cun .
tp gambar belah kiri tu mengganggulah . ubah belah kanan ok tak ? heehe

nabil_potter said...

phewiit....pari2 la...huhuh

Kap said...

setuju dengan Just.wanie.
lcd widescreen ok lah.
tapi reader(s) yang monitor antik, aduhai gambar tu block entri.
alih belah kanan dialu alukan.
peace.

ProfHariz said...

Saya Suka.. Dengan Baru Ini :)

http://profhariz.com

intanurulfateha said...

comel lah blog skng neh zack!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger