Online users

Follower

Monday, August 23, 2010

Misi besar

Aku ada misi besar hari ini. Yeah.Misi blogwalking. Misi masukkan list baru dalam blog. List 'kawan baru'. Hehehe. To those yang baru bump into this blog dan nak exchange link, dipersilakan. The more the merrier.Sebelum ni aku macam tak sempat kan nak buat semua ini. 2 minggu ni off. Memang duk melangut tak buat apa, aku dambakan diri terhadap blog je la.

Insya-Allah contest akan keluar tak lama lagi. Insya-Allah. Bila nya tu tak pasti. Tapi dalam masa terdekat ni. Melawat la selalu blog ni ye. Mana yang aku terlepas pandang tu, aku minta maaf.


6 comments:

Kamsiah said...

selamat melawat kawasan,YB...:)

[z@ck] said...

Kamsiah..
hahaha..YB pulek..mana ada sis

joegrimjow said...

masukkan joegrimjow tu dah kira satel dah
lalala

Amyna said...

Ini baru penting.. MISI BESAR. hi4.

chenurulhusna said...

hahahha.ingt misi besar pe zackkk~
selmt berblog walking jalan2 bawak buah tgn dr nZ jugak..hee~~;D

eDdY said...

cuti ni x p jalan ka???

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger