Online users

Follower

Thursday, August 19, 2010

Nafsu...

Teringin nak buat koew teow kung fu la pula. Nooohh..Nafsu orang puasa memang macam ni. Macam-macam dia nak makan. Tapi tu la.Duduk sini tak boleh nak mengidam teruk-teruk sebab memang takkan dapat. Kalau nak juga, masak la sendiri.Kalau masak sendiri ni, rasanya tak la sesedap kat kedai kan.Ayat cliche aku. "Setakat lepas tekak sendiri.Tekak mak mertua belakang kira."

Macam nilah hidup perantau.Makan setakat yang mampu.Sobsss.Sedih kan? Sila simpati sekarang.

Psst...next week dah sem break.Jangan jealous you olls.So far tak ada plan nak pergi mana-mana lagi sebab fikir puasa.Takut tak larat nak jalan-jalan.Tapi 2 minggu cuti kalau duduk rumah melangut saja, memang boleh gila der.Hurm..nak pergi mana ye...

7 comments:

.:lilylimelite:. said...

wah.pandainya sy snap picture ini.haha

Hariz said...

pergi tidur :P
hehehe

kesiannya kat cik zafirah :(
sob2~

New Entry Prof-Hariz
Ayie Tak Puasa Tapi Nak Raya.

Deqna said...

wah ada jer planning during sem break yer... tu yg best belajar kat obersi ni..

Whoopz said...

Jalan2 p malaysia zack.. Bazar Ramadan byk cni.. Mee teow tai chi pun ada cni.. Hahaha..
:p

Softtouch [Hanim] said...

biasalah tu pose2 nie...mcm2 nak..betullah tu..asal lepas tekak sndiri

fmunyraz said...

oh..mmg sedap. cepat la balik msia kalau nak mkn.ehehe :P

eDdY said...

xpa..buat masa ni masak sendiri dulu...
kot sedap..leh jual kat member2..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger