Online users

Follower

Thursday, August 19, 2010

Thanks Nuffnang


Menguatkan lagi perasaan ingin menganjurkan contest yang lebih serius.Bukan sekadar printscreen visitor number, tapi lebih dari itu.Tapi masih kekurangan idea.Ada siapa-siapa yang nak join venture sponsor hadiah? Eceh. Bajet macam famous amos pula nak cari sponsor hadiah.

Dalam kotak fikiran, nak buat contest berunsurkan photography sebab tuan blog ni suka bergambar.Bahahahaa..Hurm..perlukan buah fikiran pembaca semua.

Mentang-mentang la next two weeks holiday, bukan main plan nak buat contest. Kita tengok terhasil ke tak contest tu.

Hadiah seperti biasa la, NZ mari.Memang itu yang korang nak kan.Hehehe.

Again, thanks Nuffnang =)

15 comments:

Peri PiA said...

gambar??ermmm suke b'gmbr..teknik jer tak pandai lagikkk

huhu

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

hihi bestkan.. nuffnang bg duit raya.. :D salam singgah 1st timer disini.. :D


// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

NeenaAnuar said...

kalau contest bergambar.. laju jerk akak akan joint nanti! hahaha...

Zuewairy said...

kaya raya la no hang pirah.. :)

rezeki bln posa..

[z@ck] said...

Peri PiA..
hahaha..tak perlu teknik sis..

mimie azimask..
thanks sudi singgah

NeenaAnuar..
hahaha..dah agak dah =)

Bro Framestone said...

byknye BE yg die dapt

ScottisHajjar said...

hi.. sy nak joint venture sponsor..

klu sponsor photography pun ok takder masalah..

klu nak dr segi barang / duit pun bgtau k..

apa2 leh email sy danie_sid@yahoo.com

or http://www.scottishajjar.blogspot.com

thanks :)

Hariz said...

pasal bergambar? adeii nak2 tapi
xdak dslr :(

shima said...

wah duit raye nie.wat lar contestcam best je contest gambo gambo.:)

nabil_potter said...

waa..mantop3

ken said...

keep it up! =)

Amieynna Amin said...

saya menunggu contest itu..

LORD ZARA 札拉 said...

aku kalau gambar mesti kalah~

sob3~

noor afzan said...

semua orang dok cerita pasal kemeriahan blog dengan buffered.
saya je takde.
sob2..

Ziana Zain Junior yang cute menyanyi lagu Cute

eDdY said...

waaa..leh jadi jutawan camni..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger