Online users

Follower

Friday, August 27, 2010

Play room ada unicorn besaq

Playroom anak Mrs X.Sangat ceria dan menarik. Serba serbi ada. Katil, tv, sofa, mini pool board dan satu almari yang penuh dengan toy.Satu je la yang lebih orang putih ni. Dorang memang pentingkan zaman childhood. Kalau boleh, semua benda dorang nak anak dorang rasa time kanak-kanak. Sebab tu boleh ada bilik khas untuk main-main.Kita kat Malaysia tak ramai yang mampu nak buat bilik khas untuk anak kan. Main je kat luar rumah.

Aku jealous kot tak dapat merasa macam ni zaman aku kecil dulu. Hang tengok unicorn dia atas katil tu.Punya besar habaq hang. Dah la colour pink.Jealous jealous. Banyak ekoq juga la binatang palsu dalam rumah Mrs X. Beruang, kuda, unicorn, butterfly dan macam-macam lagi.Semua milik anak dia. Last week aku siap melatah lagi kot bila nampak anjing dalam bilik ni.Rupanya patung. Serius nampak macam anjing betul.Dengan lidah terjelir. Silap tak ada ayaq liuq meleleh ja.Huhuhu.

Psst..anak dia sorang je tau.Bertuah sungguh!

12 comments:

gigitjari said...

mmm mmg best la tpi kanak2 di malaysia lebih extreme hehe..mandi sg la..terjun dlm bendang la haha..kanak2 malaysia thn lasak hehe...><

tpi bila sruh p mengaji penyegan!

Peri PiA said...

akak pon xmerasa z@ck,ehehe

jeles ni,pink!

mizz sue said...

cantiknye blog.wajah bari semangat baru

fikah mus said...

dah besar ni baru dapat merasa ada teddy bear sendiri.

sizuka[Izzati] said...

tu diaaaa.anak mrs.x tu umur bape zack?

LORD ZARA 札拉 said...

nak jadi anak dia!

kih3~

Softtouch [Hanim] said...

anak dia gegirl yer?pink jer nmpak...comei bilik dia...

ProfHariz said...

Saya nak jadi anak mrs x boleh x zack?

New Entry ProfHariz
Nuzul Al-Quran

MieZa said...

hehe lawak lar...ada anjing terjelir,,siap melatah..

eDdY said...

anak dier ni laki ker pmpuan???

aLya said...

waa...serOnoknye..
nnt da de ank leh decorate cntk2 cmnie gak..ahaks..

[z@ck] said...

gigitjari..
betul2..kita lagi enjoy time childhood.. =)

Peri PiA..
yup...betul..btw, blog sis malware detected.huhuhu..tak boleh nak buka

mizz sue..
ye ye =)

fikah mus..
hahaha..pakwe bagi?

sizuka[izzati]..
7 tahun

LORD ZARA..
hey kamu..da layak jadi mak org..jgn ngada2 nk jadi anak dia.hehehe

Softtouch Hanim..
yup yup =)

ProfHariz..
hantar CV..hahaha

Mieza..
=P

eDdy..
perempuan la bro..

aLya..
ongkos tinggi kot..huhuhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger