Online users

Follower

Friday, August 27, 2010

Bilik Mrs X pula.

Kali ini tempek gambar bilik Mrs X pula ye.

Tsunami tsunami! Terus tangkap urat kepala tengok bilik dia ni. Ish laa.Macam mana haa dia tidur? Aku yang jadi tak keruan tengok bedroom dia. Tak tahu nak start kemas dari mana dulu.Selalunya aku akan stuck for a few minutes sebelum mula kemas. Jadi macam mana entah.Tak keruan.

Kalau sebelum ni, aku just lipatkan baju then tinggalkan atas katil.Kali ni dia minta aku simpan dalam wardrobe. 'I trust you' katanya.Ye lah.Aku tak berani nak usik segala laci baju dia.Itu kan privacy. Bila dia suruh buat, aku buat. Habis segala sepentot, bra aku lipat. Dah tahu dah saiz apa.Kahkahkah.

After.Sedap sikit mata memandang. =)

Perasaan bila habis kemas bilik Mrs X sama macam situasi hang habih jawab SPM. Lega yang amat!

Dan sekali lagi aku mempunyai masalah untuk pasang bedding.Which one comes first. I pakai bubuh je.Hahahaha.

15 comments:

noor afzan said...

perghh..
bape dapat gaji nih..?
hhe~

eDdY said...

pedih mata tgk gambar yg first tu...haha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

saiz ape weh? saiz nasi lemak 50sen ke 2inggit ke? ahaha.

nabilah abd rahman said...

wah...rajin betul ko kerja macam ni...

gigitjari said...

ni ok g..aku pnah tgk house mate aku nya g TRUK..gila melawa ja lbih tpi blik masyaallah!! >.<

Cik Ayen said...

z@ck dh lulus! leh kawen nie :p

shasha said...

perghh zack gila kental hg keja kemas mengemas nih...hiks

Dee said...

pengsan gak tgk bilik dia..tp bila kemas bilik org bergaji semangat dia lain sketkan zack..hehehe..

Zuewairy said...

pergh.. ganas ang pirah.. tau smua saiz..mau Mrs X tengok ni.. mau dia lekuk ang... nasib baik dia tak faham BM..

LORD ZARA 札拉 said...

gila serak mula2~

T__T

Softtouch [Hanim] said...

mak ai....bersepah giler...kain menimbun...masyaAllah...

ProfHariz said...

Sangat menarik zack.. hahaha
adakah bila aku seperti mrs x..
opsss tidakk.. ekeke

Asyraf Abdul Rahim said...

mr x ni tikus ke? bilik tidur dah macam sarang.

aLya said...

z@ck..ade bakat la..
da leh prepare 2k nek plamin nie..hehehe

[z@ck] said...

noor afzan..
rahsia.hahaha

eDdy..
aku sakit kepala.hahaha

Oshinz d' Senorita..
terpaksa dirahsiakan..hehe

nabilah abd rahman..
demi duit weyh.memang sanggup.asalkan halal.

gigitjari..
erk.biar btol!

Cik Ayen..
ehem.da lama lulus :P

shasha..
tak kental juga.balik rumah terus lembik

Dee..
haa..memahami pun sis ni.hehehe

Zuewairy..
dia takkan dapat cari punya.hahaha

LORD ZARA..
hahaha..tau x pa.

Softtouch Hanim..
tak tengok lagi waktu awal2 dulu..lagi dahsyat

ProfHariz..
ko kalau macam ni tadak perempuan nak kat ko.hahah

Asyraf Abdul Rahim..
itu memang sengal.

aLya..
dah lama dah sedia.hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger