Online users

Follower

Monday, August 30, 2010

Selamat hari jadi Malaysia.

Jika mengikut jam di New Zealand, waktu sekarang sudah menunjukkan pukul 1.48 pagi. Dah masuk 31 Ogos. Malaysiaku sayang, happy birthday. Sweet 53!

Kenangan ketika menyertai pasukan koir (human graphic) IPG untuk Hari Kemerdekaan yang ke-51.

As stated, I love Malaysia.

Woh.Ada kuda kepang di New Zealand.

Kenangan ketika mewakili kontinjen Malaysia untuk persembahan Asian Night Festival di Wellington.

Thanks for giving me shelter, freedom and happiness.Happy Independence Day Malaysia!

From Wellington, with love.

9 comments:

avid gunner said...

oit..mana aci pakai jam nz...malaysia belum masuk 31 hb ni...

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha kat Australia pon kalau ikutkan dah 31hb dah.
selamat menyambut kemerdekaan orang di NZ =P

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... tentu sonok bile dapat experience time sambutan hari kemerdekaan....

little black dress said...

wah..
bangga jadi ank Malaysia kan kak..
=)

zikeryhassan said...

aku pun join koir ipg tahun yg sama. tp xjumpa pun kau. ahaha.

matpek said...

Salam Merdeka kawan2 semua. Kurangkan racism, tambahkan humanism...hapuskan scandalism...

sizuka[Izzati] said...

from Auckland too.with love:)

LORD ZARA 札拉 said...

aku cari baju tu tak jumpa~huhuhu~

eDdY said...

terbaek la...semangat patriotik tu yg penting..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger