Online users

Follower

Monday, August 30, 2010

Tolong remove badge Geng Blogger untuk seketika.

Kepada sesiapa yang ada letak badge Geng Blogger kat blog, tolong remove buat seketika waktu.Benda tu buatkan blog korang tak boleh nak view.Nanti keluar 'Malware Detected'. Sedih aku tak dapat nak view blog korang sekaligus tak boleh nak komen.Huhu.

Almost 1/4 blog yang aku follow keluar benda alah tu.Tolong ye.Maybe ada yang tak sedar kot pasal benda ni.So, aku tolong peringat balik ni.Remove dulu badge Geng Blogger tu. Nanti bila website tu ok balik, letaklah balik ye.Aku pun tak pasti apa masalah sebenar yang jadi kat website Geng Blogger tu.

Mari kita doakan Geng Blogger pulih seperti sediakala ye. Eceh.Macam orang sakit pula.

11 comments:

Syeeda Sobbihi said...

ooo camtu ehh..patutla asik tak leh nk view je GB skrg. rupa2nya sakit.

fikah mus said...

dah remove ari tu lepas ada sorang akak pesan.

a-m-i-r said...

apakah..?

Peri PiA said...

Cian GB

Dulu penah gak xblh msk website GB

zati tarhizi said...

ouhh patot la web geng blogger tu ta bole bukak. ingat zati sorang je jadi mcm tu.

SaySay said...

betoLx3

ieQa sWetLuv said...

okies nty ika remove sat.. harap juga gb cepat sihat huk3

LORD ZARA 札拉 said...

aku dah buang banner tu dari aritu~

asyik crack~

T___T

Dee said...

kak dee pun dh buang..sbb mula2 try ping gengblogger dh kuar malware detected..actually dh lama dpt virus from gengblogger..huhuhu..

MieZa said...

aku dah remove dah..

eDdY said...

seb baek aq x letak..huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger