Online users

Follower

Monday, August 30, 2010

Memang tak boleh tinggai!

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest.Klik [sini]


Kadang-kadang terfikir juga sampai bila aku nak blogging ni. Adakah aku akan stop by the time aku dah beranak pinak? Or maybe sampai ke tua aku duk mengadap blogspot ni.Haa...itu yang kita tak tahu tu.Hehehe.Susah juga aku nak tinggalkan dunia blog ni sebab dah rasa macam sebahagian dari hidup aku.Bangun tidur update blog, sebelum tidur update blog.Lagi rasa syok bila dapat baca komen dari readers.Rasa macam kewujudan aku ni diterima umum.Ecewah.Bukanlah bermaksud aku di dunia sebenar lone ranger.Bukan.Cuma feel bila dapat interact dengan kawan maya ni lain macam sikit dari kawan di alam realiti.At the same time, tambah bilangan kawan dunia akhirat.Itu yang syok tu.

Pernah aku cakap kat dia yang balik Malaysia 3 bulan nanti aku nak beli broadband.Dia tanya kenapa nak beli broadband.Tahan je la dari tak tengok FB tu.FB aku tak kisah kalau berkurun tak buka.Aku susah hati kalau blog terabai.Sehari tak berupdate pun dah ketar satu badan.Hihi.Terus dia reply,

"Ish laa.Tak boleh tinggai langsung naa blog dia tu."

Memang tak boleh tinggai!

8 comments:

Peri PiA said...

tu ler,sempat tak nak wasiat kat sape2..

mane tau kan...

Fina Sophie said...

hahahahaha siyes weh. mmg susah nak tinggal. i'll blog till the end of my breath kot =)

makngah said...

tengok hang hari2 gigih dok update.. aku pun tercuit gak nk gigih cam hang..

ketagih3

Hizami Rahim said...

tu ah.
blog dah mcm best friend.
erk.
:)

Danial Ikhwan Jaafar said...

memang ketagih dah. kalau tak blog tu, ada withdrawal symptom tu hahaah =P

eDdY said...

haha..samer la kite ni z@ck...
sehari x mghadap blogspot...bole sawan wooo...haha

eLLy said...

akak pun tak boleh tinggai ..
walau pun busy.. dapat jengok seminggu 2-3 kali pun jadi laa ;p

LORD ZARA 札拉 said...

baru kita panggil blogger tegaq~

hehehe~

aku dulu time cuti sem takde internet kat rumah, g Internet Desa!

Gila tak?

hahaha~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger