Online users

Follower

Saturday, August 7, 2010

Sengal badan

Sumpah sengal satu badan.Penangan stretching tak betul semalam, hari ini bangun pagi macam orang tua.Asyik mengaduh tak berhenti.Serius sakit gila otot .Ini baru sehari exercise.Dah jadi lagu ni.Tak tahulah kalau seminggu berturut-turut, mahu tumbuh muscle ketul-ketul tu kang.

Pagi ini ada majlis pelancaran Ihya Ramadhan.Walaupun hujan,gagah juga nak pi.Sampai kat Everton, dah basah kuyup satu badan.At the end of the programme ada sesi kuiz.Aku jawab betul, dapat satu packet spaghetti.Padahal jawapan tu orang lain yang cakap tapi dorang tak angkat tangan.Hohohoho.Kat sini barang makanan memang sangat laku kalau nak bagi time lucky draw or as present.Berharga kot.Even bagi roti budget tu pun, orang dah senyum lebaq rasa bersyukur.Macam mangsa tsunami pun ada.Tsk.

Hari ini tak ada mood sangat nak blogwalking.Letih.Sakit badan.Sengal.Lenguh.Semua ada.

3 comments:

hans said...

awal2 weih
biasalah kalau dah lama xbuat
bila buat otot terkejut
esok lusa okay lah tu

P/S : Video Klip Terbaru Wonder 'Girls' - Nobody Meletup

PinQib said...

hee. maksudnyer.. ko kena kuat exercise g. ak g camp pun rasa giler sakit.. kat kaki..

ak klik dg hari3 blcakberry..


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Blogging boleh dapat kanser?

Magibon, makhluk comel

eDdY said...

hehe...
biaser la tu...
lamer2 ok la balik..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger