Online users

Follower

Friday, August 6, 2010

Pak Cik Chantek


Dah lama tak main netball.Tadi main untuk team Pak Cik Chantek.Wahahaha.Nama group tak boleh blah betul.Team netball kali ni campur laki perempuan.Rules memang lintang pukang la.Yang lelaki main macam basketball.Memang fault banyak kali tapi Maria tak tengok sangat.Just for fun.Overall, memang puas hati even pancit.Gilo lama tak bersukan.Ini baru aktif balik.Mana tak macam orang asma dalam court tadi.Kena pula court besar, bukan guna exact court netball rasanya.Aku memang fail sikit bab area yang tak boleh masuk ni.Kadang-kadang main redah ja.Hahaha.

Mana pi GA entah? Hahaha.Time ni kira nak dapat bola ja.Patutnya guard si GA.

First half jadi GD then dah semput tukar jadi GK pula.Main dengan geng lelaki lagi mencabar der.Dorang lagi laju nak passing bola.Kalau terlepas pandang, dah masuk gol dah.Nasib baik aku menjaga budak perempuan tadi.

Nak pass kat C ke GD?

Time jadi GK.Tension Syeera aku guard dekat sangat.Hahaha.

Keputusan akhir, team Pak Cik Chantek menang wooh.*clap clap*

15 comments:

Kap said...

haram sepatah aku tak paham, zack.

[z@ck] said...

Kap..
ko tak faham bahasa netball ke?hahahaha

sizukaDeboss said...

ak pnh gak men netball dgn bebudak laki.gila penat oh.haha.congrates sbb menang.GD/GK terbaeklah kan.:D

btw Junior tu anak murid Skype aku.hehe~

[z@ck] said...

sizukaDeboss..
anak murid Skype ko? hahahaha..still tak faham

noor afzan said...

sib baik menang..
tak sesia pancit..
ahaha~

[z@ck] said...

noor afzan..
semangat kerjasama =)

syafawani said...

haha..syioknyaa..

Softtouch [Hanim] said...

tahniah...akak tak reti main netball..he he he

eDdY said...

korg maen pakai sluar jean ker???

hans said...

wah
lari2 pakai seluar jeans jer
terbaik
hohoho

P/S : Kadang - Kadang Perlu Ada Pertimbangan Dalam Merencana Percaturan Hidup

.:lilylimelite:. said...

yuuuhhuuuu pak cik chantek!:)

PinQib said...

aku yrauma main bendani.. main ngn india dulu, masuk mulut aku kepal tangan dia yang berpeluh.. ew

Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Magibon, makhluk comel

Muke toya yang comel

pearl apple said...

huh..aku maen siap terseliuh kaki lagi..stress betul..

fazRul said...

mn tak menang..nama team tanak mgalah punyo..

aku pasan pic no2 tuu smart..takde button like ker dekat pic 2..haha

HonEyBuNNy said...

bestnya..lama jgk ila xmain...tp jd wd ja...ahhahah

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger