Online users

Follower

Friday, August 6, 2010

Epilog Syurga Cinta.


Sekarang semua pakat tengok Epilog Syurga Cinta pula.Aku pun join sekaki.Overall, ok la cuma reason utama aku keep on bertahan tunggu habis satu episod sebab nak tengok adik Mia tu ja.Hahaha.Tak boleh lawan penangan Adamaya lagi.Maybe pilihan pelakon mempengaruhi cerita juga kot.Epilog Syurga Cinta ambil risiko letak muka baru as tunjang utama.Aku rasa bagus cuma si pelakon kena pandai cari satu still point untuk buat orang lebih tergila-gilakan watak tu.(Nooohh..komen bukan main, macam la hang tu pandai sangat berlakon)

Adik dan abang

Aku rasa ramai je yang tengok cerita tu sebab ada adik Mia kan.Hadoi la Mia oiii..Awat comel sangat haa.Even dia bercakap macam tak ada perasaan, akak tetap suka ko dik.Cuma rasa lawak pula Mia jadi adik Zizan.Maybe sebab Mia kecil lagi kot.Lebih sesuai jadi anak.Kalau dulu Haziq yang pegang watak tu, nampak sesuai la sebab dia pun dah besar.

"Mama ni kedekut la" Hahaha.Comel!

p/s : Kredit to google for the images.

13 comments:

devoted lily♥ said...

aku pon addicted ngan cite ni..
tapi sebab ade amani.. hehe=p

[s][u][e][h][a][n][n] said...

aku tgk part ade mia jer :p

baincardin said...

Salam Jumaat.

Mcm mana nak dpt kawalan malaikat? Jom kita hayati bersama! ^_^

bARdbOO said...

sy po sgt suka dgn mia...comel gila!!!

cKyN WaN said...

tengok sbb mia sara je hehehe
cte die slow lagi.bosan

Dee said...

rasanya sebab ada mia je kot org pakat tgk..hahaha..termasuk akaklah..

zaza said...

btol3.. mia jer yg best dlm cite tu.. tarikan utama adalah budak kecik tu jer, yg len mcm bosan je.. huhu

Hariz said...

Mia jadi adik zizan ?
mia cuma anak angkat ja.. :P

Tapi x tahulah kita layan ja dulu tengok lagu mana.

Rasanya terbaik juga filem nie


New Entry Prof-Hariz
Solat Jumaat

PinQib said...

kat astro ke no>
aku kat sini tb pon x tgk walopon da ada tb br

Softtouch [Hanim] said...

akak pun sama..lebih teruja tgk mia..comel

eDdY said...

waa..best ker citer ni??
bole la lyan..hehe

Peri PiA said...

adik Mia sayang..plz jgn membesar cpt sgt..mak cik rindu nanti ;D

laila said...

tepat skaliiii
tgk sbb ada mia!
haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger