Online users

Follower

Friday, August 6, 2010

Progress akaknya agak slow.

Zul send result exam.OMG.Tak sangka dia boleh skor paper Arab! 29/30 kot.Hahaha.Dulu kat Alam Shah, result Arab la yang buatkan pointer dia jatuh.Tapi sejak masuk UIA ni, bukan main hebat pula bahasa Arab ek.Still tak puas hati dengan rekod tu.Ini spesis tamak haloba.Kalau aku dapat macam tu, dah boleh buat sujud syukur dah.Paper Bio dan Chem pun dia skor A. Alhamdulillah.Syok tak sangga aih dengar good news ni. =)Tak rugi usaha dia berhempas pulas buat rayuan nak masuk kos Farmasi.Keep it up bro!

Yang lagi dua orang kat rumah tu aku tak tahu la result exam macam mana.Tak ada pula depa nak text bagitau.Ini mesti result kureng sebab tu tak message.Nak kena telefon tanya baru nak cakap.

Akaknya ni pula, progress agak slow dua tiga hari ini.Selak jugalah notes EPSY.Assignment kaw-kaw dia bagi.Kena review sampai 3 journal.Tajuk pula agak berat.Pasal media.Memang seronok belajar, tapi in terms of assignment, sesak juga otak nak memikirnya.ALIN pula ada task nak kena submit next week.Dah mula rasa menyesal pula sem ni tak ada exam.Hahaha.

5 comments:

eDdY said...

adeq2 dapat result gempak sbb diorg jadi kan kakak diorg sbagai kayu ukur...(^^)

sI tEDI said...

tahniah zul. :))

zack pun boleh!!

[z@ck] said...

eDdy..
hehehehe..

si tedi..
thanks =)

PinQib said...

adik kau ni giler genius ke ape

[z@ck] said...

PinQib..
rajin kot

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger