Online users

Follower

Sunday, August 15, 2010

Tak ada mood nak update

Hari ini tak ada mood nak update blog.Semalam teman Wan pergi Johnsonville untuk interview kerja. First time menapak kat Johnsonville tu.Kalau tak sebab teman Wan, tak ada maknanya nak sampai ke situ. Tak ada apa yang menarik kat Johnsonville bagi aku. Bandar mati. Shopping complex pun bosan.Kedai baju ada dalam 2 3 ja. Yang lain kedai entah apa-apa. Memang bosan. Maybe tempat yang kami pergi tu bukan actual spot untuk orang Johnsonville shopping kot. Tapi, sungguh aih. Bosan. Tengah shopping barang rumah boleh menguap lagi. Warehouse pun bosan. Woolworth best sebab barang mentah murah. Udang satu bekas 2.87 dollar.Terus bersinar muka tengok udang murah.

Itu je la untuk kali ini. Terpaksa puasa blog kejap sebab esok ada test.Minggu ini memang minggu test.So, mari dambakan diri untuk test.

9 comments:

fiQ Froz said...

bagus utamakan study...ramadhan pon jgn lupe...aku tgk dak2 tesl releks sikit kan...tol ker?
hakhakhak..

ntah aku tgk tesl lah diatr paling rilek.....tk cre/..

meo tinggi said...

mkn dulu... bru update

hans said...

haaha
okay
gudluck untuk test

P/S : Kalau Minum Batal Puasa Kan?

MieZa said...

z@ck..gud luck beb!

Whoopz said...

Puasa.. Study.. Test then blogging.. :p

noor afzan said...

yang penting study dulu.
pasni update blog sampai lebam..

[z@ck] said...

fiq Froz..
agak rileks la.tapi bila mai time test and assignment, budak tesl paling serabut kot.hahaahaaa

meo tinggi..
dah makan dah meo..

hans..
thanks syg!hihi

Mieza..
thanks dear =)

Whoopz..
itulah life cycle aku whoopz..huhuhu

noor afzan..
betul2..jgn lupa solat lagi satu.. =P

eDdY said...

tumpu kat yg penting dulu k...(^^)

Softtouch [Hanim] said...

gud luck zack..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger