Online users

Follower

Monday, September 6, 2010

67 days to go.

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest. Klik [sini]

Eh.Baru perasan hari ini post banyak berkisar pasal hal dunia.Sekali sekala ubah angin.Bosan juga asyik canang hal peribadi kat blog. Berani gila kan aku tulis pasal terkenangkan ex aku tu.Ni mahu pengutip durian baca ni, terus tarik muka.Hehe.Tak apa.Berani buat, berani tanggung.

Lepas ni kalau aku publish entry sedih tu, faham-faham je lah.Hahaha.Sekarang dah mula buat counting days to go back.Gila semangat kan.

67 days to go.

7 comments:

Peri PiA said...

tu le,berani ye..ehehe

yeyy,z@ck nak blk m'sia

Ped said...

tudia 67 hari start kira dah? semangat betui heheh

eDdY said...

lama tu countdown dier...hehe

LORD ZARA 札拉 said...

lagi dua bulan lebih tu wei~


gigih coutdown~

kojah said...

wahh aku pun semangat!

HAHA

Hizami Rahim said...

wah.
lagi dua bulan je lagi.
:)

'AQILAH said...

hati mesti dah berbunge2..:D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger