Online users

Follower

Monday, September 6, 2010

TV3 Mohon Maaf berkenaan Iklan Raya Santa Clause

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest.Klik [sini]

Berkaitan iklan raya di TV3 yang ada unsur-unsur Christmas dan Deepavali tu, dorang dah buat permohonan maaf secara terbuka di Buletin Utama. Harapnya lepas ni, pihak media lebih berhati-hati dalam mengeluarkan sebarang iklan yang ada menyentuh bab agama.Isu sensitif ni.Huhuhu.


13 comments:

KERAK NASI said...

masa aku tgok iklan ni kat tv, aku pn pelik..
pehal la buat iklan cmtu..
mcm x logik pn ade gak..sbb tv3 bknnye calang2 stesen. hm..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

dimaafkan..
hihihihi, tak sempat nk tengok pn kat tv3.. :P

Peri PiA said...

kelakar kan,yg approve kan ikaln tu bkn nya xde kelayakkan

hmmm

kechixx said...

alaaa...x dpt nak tengok skrg..sb ofis block u tube...nanti blk kang pasti nak tgk iklan ni..

Dee said...

mula2 tgk pun dh terpikir..ni raya ke christmas..mujur dorang cepat sedar eh..dimaafkanlah..lenkali jgn buat lagi..babab kang..hehehe..

hans said...

tu la pasal
alhamdulillah

P/S : Berkenaan Penarikan Balik Iklan Raya TV3

eDdY said...

seb baek la kan diorg dah tarik balik..huhu

LALA said...

kalau baca ada explanation for every scene iklan tu, takut weh. macam nak perdajal islam je marah betul aku.

LORD ZARA 札拉 said...

sikit gitu je?

tapi takpe, at least they realized it~

=)

Solehah said...

yang penting jangan ulang lagi.belajar drp kesalahan.

Softtouch [Hanim] said...

dah tgk dah kat fb..aplah tv3 ni..xpk ke sebelum tayang kat tv..

Sharkox said...

Haha....tarik jugak akhirnya

-sharkox-
Cerita Jejaka Kacak dari Sintok: Iklan raya merapu yang ada Beca terbang, Bahulu terbang dan Dodol Kawah Teratai..hahaha "

Secret Drifter said...

ada unsur Wesak gak la !!

tapi mmg menyampah tgk...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger