Online users

Follower

Wednesday, September 29, 2010

Alhamdulillah

Alhamdulillah.

Dapat sewa rumah Kam. Bersyukur sangat diberi kemudahan sampai macam ni.Actually tak pernah terlintas pun nak flatting outside.Tapi after dapat tahu Uni Hall naikkan rent almost 210 dollar, terus back off. Tak sanggup nak bayar mahal sangat.Dan kebetulan pula Kam memang tengah mencari orang untuk sambung menyewa kat rumah dia.It's a coincidence. Sangat sangat coincidence.Kalau bukan sebab mulut ni ringan nak bertanya kat Kam, memang sampai ke sudah tak dapat rumah tu.Huhuhu.

Kesian juga tengok kawan yang lain penat mencari flat tapi still tak jumpa.Berat hati nak tinggalkan Adams Terrace.Tapi apakan daya, kekangan wang punca segalanya.

5 comments:

Softtouch [Hanim] said...

Alhamdulillah..dpt berjimat sikit sbb murah dr sewa dari unihall tu..

sory akak ketinggalan, kam tu sape?z duk sorang je ke?

LORD ZARA 札拉 said...

Kamu kena tabah aaa?

aku sayang kamu!

eDdY said...

fuuhh...seb baek kan..

Jiji-Fify said...

Alhamdulillah.. rezeki masing-masing.. :)

[z@ck] said...

Softtouch Hanim..
senior zack kat sini =)

LORD ZARA..
sayang kamu juga
=P

eDdy..
agak la..sangat2 bernasib baik

Jiji-Fify..
yup..betul.. =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger