Online users

Follower

Wednesday, September 29, 2010

Gelak fake


Nah.Suruh buat gelak fake sangat.Dah serupa orang meroyan dah haa.Sorang sorang aku tala ke tempat lain.Fail.

Gigi tak cantik nak senyum luas luas.Terpaksa la cover mulut kalau nak gelak.T_T

Gelak fake lagi.Inventor gelak fake ialah Wan.

Dah menjadi trend pula gelak fake ni kalau nak tangkap gambar.Konon candid padahal memang sengaja buat-buat gelak. Katanya cantik kalau tangkap gambar orang tengah gelak ni. Tapi kalau gigi bersimpang siur, rosak gambar.

11 comments:

Peri PiA said...

hihi :D,*tahan gelak*

cun juge

Softtouch [Hanim] said...

he he he..

yg pic 1st tu mcm zack tgh nanyi n tgh buat video klip..he he he

nursarah said...

pic semuanya cantik!!!

Ilham Liyana said...

aku xtau kenapa tergelak baca entri nih. lol.

ana ayesha said...

gbr pertama tu suker background ade bunga

TOPMAN said...

wan z mmg pakar gelak fake.. sbb x nmpk fake lau dia buat2 fake pon.. haha

Att Ashburn said...

hhaha. jadi je zack gelak fake tu. kalau nak lwa, kene close up. DSLR la lagi lawa ahaha

mien said...

hehe. gelak fake ;p

eDdY said...

waa..ni trend baru ek..leh praktik kan..hik3

eLLy said...

eh cantik pe gelak fake camtu .. mcm real pun ye gak .. kahahahaha

[z@ck] said...

Peri Pia..
hahaha..gelakkan je sis..saya tahu buruk. =P

Softtouch Hanim..
hahaha..ntah apa2 la gmbar tu. XD

nursarah..
thanks dear.gmbr dari kamera mahal mesti la cantik.hihi

Ilham Liyana..
sebab hang pun penah bt kot sebelum ni.hahaha

ana ayesha..
its spring sis =)

TOPMAN..
ha'ah..agak la

Att Ashburn..
apa lagi att..hehehe

mien..
=P

eDdy..
ha..ko cuba la buat dgn member ko.

eLLy..
certain shot menjadi.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger