Online users

Follower

Thursday, September 2, 2010

All is well

Berita yang baru diterima. Kamil dah keluar dari bilik bedah.Syukur alhamdulillah.At least lega sikit bila dengar dah keluar dari situ.Yang penting dia selamat.Aku nak cakap lebih-lebih pun aku tak sure betul ke tak.Bila menyampai mulut ke mulut ni, kadang-kadang info tu jadi lain sikit.Ada tokok tambah.Apa yang boleh aku cakap, dia selamat. Itu ja.

Punca sebenar terjadi kecelakaan ini tak dapat dikenal pasti. Yang tahu nya jadi kat rumah sendiri.Ada kaitan dengan kaca.Macam mana accident tu, wallahualam.Yang penting, Kamil selamat.

Tu la Kamil.Aku cakap dah jangan duk buaih sangat.Hang tu dah la badan banyak dah dapat cop.Ni dapat lagi satu cop.Ih laaa.Mujuq hang jantan ja weyh.Kalau hang anak dara, turun seribu harga hantaran.Hihihi. Berlubang la posa hang tahun ni.Kena makan ubat.Selamat ganti posa Kamil!

Agak sakit sangat, cakap kat diri sendiri "All is well" tau =)

7 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

alhamdulillah~

moga2 dia getting better la ya?

[z@ck] said...

LORD ZARA..
hope so =)

Fatin Aliyya said...

alhamdulillah

Peri PiA said...

Alhamdulillah

tu la menda nak jadi

yg penting dia selamat

PinQib said...

haa.. alhamdulillah.. all is well

eDdY said...

syukur alhamdulillah..(^^)

farha ni said...

all is well - 3 idiots :p

kamil ni ganaih tak beragak betui! tp, cepat2 sehat nah nt takleh jalan raya dgn aku lak kekeke.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger