Online users

Follower

Thursday, September 2, 2010

Ped, it's your birthday!

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest.Klik [sini]

Ped, happy 21st birthday.Semoga persahabatan kita kekal sampai mati.Thanks for this lovely friendship. It's been almost 10 years kan kita kawan.Dari zaman tudung lipat rapat kat muka,spek mata bulat sampailah zaman selendang bunga-bunga,contact lense kita kawan.Tak sangka kan kita dua nak jadi cikgu tak lama lagi.Nanti boleh la aku hantaq bakal anak aku kat hang.Konfirm dia cekang Math lepas ni.Hehehe.Sayang hang teruk weyh.Aku rindu nak lepak kat Pacific sambil usha abang claypot dengan Nun.May you have a blessed year ahead.Cepat dapat boyfriend, cepatlah kahwin.Hehehe.Miss you!

Tunggu aku balik November ni.

10 comments:

ana ayesha said...

beruntung jadi kawan baik u zack siap ada entry utknya

hepi birthday ped ur 21

Fatin Aliyya said...

happy birthday :)
nice sgt gmbr itu

Peri PiA said...

happy b'day

sweetnya

Syaza Syahira said...

happy bday ped..pic cntik..org kedah ka?

PinQib said...

happy bday.. bukan untuk mu..ped saja...


Latest entry di:
Hantu wujud atau tak?
Dosa ke tengok orang naked!!!!

Softtouch [Hanim] said...

hepy bhday utk kwn z tu..comei orgnya

gigitjari said...

kawan senang nk cri but SAHABAT ssh sgt nk jmpa T_T

aLya said...

epy beday gak kwan z@ck!! :-)

eDdY said...

entry khas ni tuk best fren...best2...
aper2 hepy bezday gak kat kawan z@ck ni..(^^)

farha ni said...

zack! terharu pelis uwaaa rindu hg jugak mana pernah cuti aku tak jumpak hg kan.

hihi zaman selendang bunga-bunga tu comel, walaupun aku pakai selebet tapi belasah ja lah teringin nak jadik yuna punya pasai.

hg kat sana tu jaga diri elok-elok and thanks for the friendship. kita kawan sampai umoq 86!

:)))

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger