Online users

Follower

Monday, September 27, 2010

Bahagia bila...

Ku bahagia bila perut kenyang.Lately nafsu makan agak menggila.Tak tahu la nak kata whether itu side effect ubat primrose oil.Dalam bilik, ada 5 bungkus keropok.Aku tahu tak boleh makan selalu benda alah ni.Tapi aku susah gila kot nak buang tebiat makan keropok sambil online.Sangat tidak sihat oh.Dah ditegur tapi tetap keras kepala.So, pandai-pandai fikir la ea.Suddenly teringat condition rambut yang sentiasa gugur.Ada kaitan kot dengan makan jajan ni.Huhu.Minta simpang la jauh dari segala penyakit.Aku tak kahwin lagi.Mana boleh kiok cepat.Tsk.

4 comments:

zai said...

weh mmg makan ubat tu suka makan kot.time first aku ambik, nafsu makan mebuak2, badan pun naik membuak2 hoo

Hizami Rahim said...

haha.
makan lah selagi boleh.
:)

[z@ck] said...

zai..
tak tau la weyh..berat badan maintain lagi..

Hizami Rahim..
betul!

eDdY said...

xper z@ck..try stop slow2..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger