Online users

Follower

Thursday, September 30, 2010

Berapa kali update blog?

Ada yang tanya berapa kali aku update blog dalam masa sehari. Ada la dalam 6 kali.Banyak? Aku rasa tak sebab ada ja blogger yang lagi tegar daripada aku.Kalau aku tak ada idea sangat, satu post ja sehari.Ikut mood juga.Rangsangan untuk rajin bercerita bila ada gambar.Kalau tak ada, terhasillah entry sampah melayan perasaan dan sebagainya.Dan kebanyakkan post adalah auto publish ye.Tak ada masa aku nak mengadap blog 24/7.Huhu.

Selalunya aku akan set entry pukul 7 pagi, 10 pagi, 12.30 tengahari, 3 petang, 5 petang, 8 malam dan 11 malam. Bajet dalam 3 jam gap. Tapi kadang-kadang entry pukul 11 malam tak pernah terhasil pun sebab dah penat fikir nak mengarut apa lagi.Hahaha.

Mengenai jenis entry pula, aku main redah je.Semuanya bergantung kepada idea.Kan syok kalau buat assignment idea mencurah-curah macam tulis blog.Tapi sayangnya tidak.Haih.

8 comments:

Peri PiA said...

gigih..keep it up

saimen?erk..hihi

nasazfrog... said...

fuhyoo.. banyaknye update... kte takde la cmtu byk eh,,, tak terlarat eh...sukses yeh.. :)

Whoopz said...

Semalam gwa tgk kiddefella kat tv.. Pc dia mcm tv.. Pergh! Memang bersemangat la gwa nak berbloggin kalau ada pc mcm tu.. Hahah

kojah said...

ishhh ko mmg giler update...aku pun teruja tgk ko update giler babeng punya...

ehh, aku nk msuk contest ko...arap2 sempatttt!

[z@ck] said...

kojah..masuk la weyh..sempat lagi sebelum detik 12 malam.hihihihi

eLLy said...

ko memang rajin update .. akak nie rajin membaca je klu bab update tu sehari skali .. ade gak bercita cita nak wat sehali 2 kali.. tapi masih belum kesampaiyan ..

unwanted said...

pergh.
ini namanya teramat rajin ni.:)

eDdY said...

waaa...mmg tegar ni..
sampai nam pos sehari...
aq nak satu pon dah senak perut nih..haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger