Online users

Follower

Thursday, September 2, 2010

Berita Harian today.Anyone?

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest.Klik [sini]

Ehem.Ada sesiapa terbaca ruangan Agama dalam Berita Harian tak hari ini?

Kalau tak baca lagi, pi baca.Sekali lagi Nama Afiq naik.Woh.Glamour hang Afiq.Memang tahun ni budak VUW conquer Berita Harian.Ada ja menyelit dua tiga nama dari New Zealand.Tapi yang ni lagi ekslusif kot.Cerita pengalaman berpuasa kat sini.Bab makan sahur kari telur tu bukan rumah aku.Tak ada pasai nak masak kari telur.Rumah boys rajin la kot nak buat kari telur pagi-pagi buta.Lepas tu sorang-sorang kentut berdengung.Rumah aku kalau bersahur makan spagheti.Gilo belagak kan.Hahaha.Nak spagheti ja.Tapi ada juga sekali dua aku bersahur makan ikan kering goreng.Pergh.Berselera macam buka puasa.

Ayat paper memang kemas habis kan? Aku tak percaya itu semua datang dari Afiq.Hahaha.Afiq, siapa yang dah start buat kuih raya seperti yang diwar-warkan kat dalam paper tu? Boleh aku masukkan dalam list 'rumah yang harus dikunjungi di pagi raya nanti'. Hehehe.

9 comments:

joegrimjow said...

bile entah ku nak masuk

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

ku ada beli~

sat lagi aku jengah~

yay!

miss noera said...

ahahaha.ayat afiq mmg xboley blah. ;DD

Anonymous said...

Haha...makan telo kari kt 32 AT tu....1st day makan pizza sahur o0o0...

Hash Kobit said...

Haha...makan telo kari kt 32 AT tu....1st day makan pizza sahur o0o0...

Hizami Rahim said...

wah.
mu tak hantar ke?

eDdY said...

weyh..aq x bace pon..sbb x beli paper arini...
on9 nyer xder ker???

sizuka[Izzati] said...

pergh terbaik ah budak welly.kikiki~

adibah said...

baca apa yg afiq ckp gelak ramai2 dlm bilik...glamor ooo c1c3...heehee..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger