Online users

Follower

Thursday, September 2, 2010

Siri kedua memori lama.

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest. Klik [sini]

Nah.Siri kedua mengimbau kenangan lama.Memori sepanjang berada di maktab.Zati pula pi publish gambar time kat Pangkor.Memang bikin aku gelak mengekek.Elok juga gelak time macam ni kan.Hilang sikit stress mengadap assignment.

2007. First year di maktab.Muka nak matang je kan.Huhu.

2008. After baik dari campak.Muka time ni masih banyak parut campak.Kena hujung tahun masa tengah final.Padan muka kena jawab exam sorang-sorang.Takut berjangkit kat kawan yang lain.Time tu rasa agak down la.Rasa macam hina gila.Sobs.

2009. Time ni masih lagi berbekas muka dengan parut campak. Aku pula yang malas nak sapu-sapu ubat.Gasak je lah.Biar hilang sendiri. Bahana sekarang, muka ni kalau diteropong dekat-dekat, macam kawah bulan.

2010. Ecewah.Jangan percaya la cakap orang datang oversea kulit muka nak cerah macam mat saleh.Tak ada maknanya.Aku duk tan macam ni juga.Maybe dari segi berminyak tu, kureng sikit la dari kat Malaysia.Tapi dari kecerahan, sama je macam duduk Malaysia.

Amacam? Ada perubahan tak? Ke muka aku dari dulu sampai sekarang tak berubah? Hohoho.


15 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

dulu kau tak senget bergambar~

kih3~

skang lentikk~

memuah!

fmunyraz said...

pic dlm toilet tue comel. nampak pinky gitu. :)

.:lilylimelite:. said...

wajah kau time 2007 tu nmpk lebih innocent..haha

Cheq Tun said...

Awat hang ni dok imbau kenangan je.. tau la xdpt blik raya...

cha said...

haha innocent je muka dulu2.skrg dh lawa dh pandai bergaya dh :)

Fina Sophie said...

cutela zack dekat pic kedua akhir tu. pakai tudung pink tu :) suka tengok ;)

Peri PiA said...

sekarang posing amboi,ehehe

muke mase umur kurang lagi,biase la nmpk sweet gitew

now pon sweet lagik :D

ana ayesha said...

la ni nampak lebih sweet

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Kelihatan chubby di last gambar. Adakah disebabkan baju kesejukan?

MieZa said...

muka sama tapi kelainan dari stail tangkap gambar...hehe

Softtouch [Hanim] said...

nmpak bertambah cntik n matang..akak suka pic yg pakai bj oren tu..muka inosen giler..comei...

zikeryhassan said...

sekarang makin cun kot :)

monica said...

ada perubahan..makin lawa plus makin matang plus makan tembam.. =P

hahahaha

eDdY said...

dulu x reti nak senget2 manja tu lagi...hehe

ProfHariz said...

Makin Bergaya! Auchh...
Tengok Gambar TQ datang melawat..
siap ada rayban lagi.. kat atas tudung.. eceh~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger