Online users

Follower

Thursday, September 2, 2010

Zaman tudung muncung

Nak ole-ole dari New Zealand.Meh join Raya Sakan Contest.Klik [sini]

Geli hati tengok gambar dulu.Zaman tudung bawal. Tajam bukan main lagi aku lipat.Dengan muka berminyaknya.Memang disaster.Hohoho.

Ini sumpah selekeh.Kena bagi ucapan penutup kat Pangkor.Der, gua ketua camping kot.Tak ada masa nak melawa.Hahaha.

Holloh holloh holloh.Innoncent gila muka.Time ada aktiviti kat maktab.

Waktu nak buat visa datang NZ. Tajam kan muncung tu?

Ha.Yang ini time tournament netball. Main pakai ikat ja hujung tudung tu.Pin tak cukup.

Patutlah dulu tak ada orang mau kat aku.Selekeh benar.Hahaha.

14 comments:

fmunyraz said...

agak2 muncung tue tajam macam ikan todak tak? ehehe :P

hans said...

kehkehkehke
zaman dulu2
biasalah tu

P/S : Review Film : Step Up 3D Memang Gempak! Kalau Boleh Nak Tengok Lagi 4 Kali!

oranglidi said...

ha. kena tiup di angin last tu

wanie m'nJ said...

hahaha=D..

zaman dulu kala mmg msg2 kolot..tp biler dah keje+kawen=berseri2!!!haha

eDdY said...

kalo tanyer gal..bole kate sumer ader pengalaman pakai tudung muncung tajam nih..hehe

Cheq Tun said...

so la ni dah segak ade org nak ke?

mr.syazwan said...

dulu bkn selekeh tpi x reti bergaya je

sekarang sudah FUUUYOOOO

=_=

miss nina said...

hehehe..sweet je zack masa dulu2
raya ni balik malaysia x?

Othman Juliana said...

ohhh, ini gak le kot takde org nk kat sis gak (yeke? muehhhehehe). takpe la, nk bertukar dan pakai tudung mcm awk, muka sis bulat~ huhu, tak sesuaiiiiiiii,.. ;p

**dah tua ni outdated pun takde mslh kot~ ngeh3x

MieZa said...

dolu-dolu...lawak kan...aku pon sama..

Cik Ayen said...

tudung muncung tu :p
awat xletak kertas keras :) haha

Danial Ikhwan Jaafar said...

"patutlah dulu tak ada orang mau kat aku."

semua tu meant to be, kan ke sekarang ni dah ada. hehehe.

macam mana nak buat tajam macam tu? kena bubuh starch ke ape bahan ke? pernah kena tanya soalan ni.terkedu nak jawab sebab aku tak pernah pakai tudung nyaah!! XP

ana ayesha said...

wah2 skrg ni ramai peminatlah ye zack ?

~~BiSkUt RaYa~~PaRt 2

Att Ashburn said...

tudung bawa nampaklah kurus skit muka tu zack. ahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger