Online users

Follower

Thursday, September 16, 2010

Busy

Nooh..terabai teruih blog ni buat sementara waktu. I busy you'olls.

Semalam for the first time meeting antara high committee WMSO.Antara semua member, aku je lah yang nampak macam blur sikit pasal benda ni sebab yang lain dah pernah jadi ajk kecil WMSO previous session.Aku je yang muka baru.Banyak benda yang dibincangkan sampai tak sedar dah dekat pukul 10 malam. Mula-mula aku macam malu sikit nak bercakap.Ye lah.Rasa kerdil gila diri ini.So, banyak jadi listener je.Bila dah makin rasa selesa, baru berani nak bercakap.Siap gelak besaq lagi.Huahuahua.

Naddy cool gila. Farah pula sangat supportive. Sharil memang nampak muka pemimpin. Arif pun cool. Aku pula? Tak tahu nak letak adjektif apa.Hahaha.

3 comments:

ana ayesha said...

memula mmg cam tu ... lama2 nanti maybe u can take the lead

Farah Sulaiman said...

hehe...ak ne pernah jadi AJK pape Zack...
pakai hentam taram ja ckp...2 sbb pernah ada jawatan masa kolej...2 yg tau sket2 2...
tp hal2 WMSO ak ne tau...
x pa...kita belajar sama2 noh...

eDdY said...

mula2 ja tu z@ck..pasni ok la...(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger