Online users

Follower

Wednesday, September 15, 2010

Malas buka FB

Fine. Aku ada la sikit rasa sedih bila buka FB, tengok album kawan-kawan sambut raya sekali.Besar-besaran pula tu.Wuwuwu.Kalau sebelum ni pun aku memang susah nak join sebab ikut family beraya kat rumah sedara.Tapi ada juga aku pergi rumah kawan-kawan kalau masa mengizinkan.

Tiba-tiba tacing lebih tengok geng Langkawi gather kat rumah Liza.Even tak ramai mana pun, still rasa macam argh..kenapa aku tak ada dalam gambar tu sekali haa? Haa...macam tu la.Lama kot tak jumpa dorang.Harapnya nanti time aku balik summer, ada la kesempatan nak jumpa geng lama balik.Nak tunggu reunion, memang tak dapatlah.Merata ceruk further study.Cuti summer pula bukan sama.

So, kepada yang berkenaan, sila kosongkan jadual anda hujung tahun ni ye.Wah.Macam diva pula.

8 comments:

Amieynna Amin said...

sabar je laa..
xlama lagi balik kan..
balas dendam raya puas2 k..

eDdY said...

yup..tunggu ujung taun ni..
pulun abes2...(^^)

farha ni said...

alala zackkkkkkkkk

Judiene said...

dgn aku hang takmau jumpa plak naa
isk isk :(

hans said...

muahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahah

nampak kejam tak komen aku nih zack?
hahaha

P/S : Air Tajam Memang Sedap

Kap said...

kata ada sayap ;)

Whoopz said...

Awatnya fragile sgt neh zack? :p sabaq maw lebih ar..

aLya said...

sabar2 :-)
mase nie je la nk mrase duk jaoh..:-)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger