Online users

Follower

Thursday, September 2, 2010

Dah ok.

Thanks to those yang concern dengan aku. Biasalah. Perempuan.Kadang-kadang ada time moody.Tak boleh kacau sikit, konfirm melenting.Ini bukan sebab nak period ke apa.Tapi memang saja-saja dia nak moody.Kacau betullah.Lepas pekena nasi ayam kat Cinta, terus mood jadi ok.Senang je nak pujuk aku ni.Sua makanan yang sedap-sedap, konfirm terus hilang stress tu.

Sekarang mood dah ok sikit. =)

5 comments:

I_Hate_Lolipop said...

kan aku dah kata...ni suma encik hormone yg jahat.

yusuf mujahidin ™ said...

salam z

biasala tu...hehe
selamat menyambut raya diperantauan
aku bc blog ang tp segan nk komen2..hehe

jg diri ye z

nk nyanyi lagu sket utk ang~

~Apakah suratan
Aidilfitri satu titik akhir
Sekian lama bercinta
Kau tiada di hari mulia~~~

sobs...sobs...

[z@ck] said...

I Hate Lolipop..
agak la..huhuhu

yusuf mujahidin..
poyo la yusuf.malu komen pasai pa nya..hehe..apa brg nyanyi kat sini..patutnya hang record pastu send kat aku..baru feel.hahaha

Peri PiA said...

Alhamdulillah

eDdY said...

haha..bagi nasi je sumer jadi okay...
sng la nak pujuk ko kan z@ck..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger