Online users

Follower

Wednesday, September 1, 2010

Entahlah...

Terlalu banyak benda yang bermain di fikiran.Senang cakap, jiwa tengah kacau sekarang. Rasa tak tenteram.Nak kata sebab assignment, ye juga.Tapi ada topup dari benda lain sama yang membuatkan hati super kacau.Hurm.Entahlah.Complicated juga sebenarnya.Takut kalau kalau aku salah buat pilihan.Nak patah balik macam dah tak sempat dah.

Fikir banyak sangat kot.Entahlah...

Selalu kalau stress macam ni, suka menyumbat makanan.Tapi sekarang puasa. Terpaksa tunggu berbuka, baru boleh balas dendam.Huhuhu.

Mood pun ada pasang surut juga.Dan sekarang mood berada di paras bawah sekali.



12 comments:

avid gunner said...

keep your chin up. baca la al-mathurat ke, apa2 yg patut. take some time alone to figure that out.

Att Ashburn said...

sabar ye zack. cakap kat hati, al iz well. hehe

Gluck Yusof said...

makan pisang. boleh induce happiness :))

LORD ZARA 札拉 said...

kamu jangan sedih2 sayang~

meh aku peluk kuat2 meh~

sayang zack, sayang sangat2~

NUNU EERA said...

byk2 kn bb'sabar ye bln pose ni..:)

hans said...

hang rehat lah dulu
kalau tension2 sangat google gambaq menara aloq staq
hilanglah tension tu

P/S : Yeyeyeyeyeyeye! Kelas Cancel! Yehaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

diba said...

sabar ek..amek angin jlan2;)

eDdY said...

sabar la z@ck..
sumer tu lumrah kehidupan...
chill okay..(^^)

Peri PiA said...

fhm perasaan itu....xblh xplain

u can handle z@ck :)

ProfHariz said...

zack.. orang cakap mau dok rileks...
Apa2 pun benda leh settle punya..
bagi naik balik mood tuhh

Cik Ayen said...

selalu orang jiwa kacau nie konflik masalh Cinta je..
aik z@ck, hang bercinta dgn sapa nie :p

I_Hate_Lolipop said...

symptoms of hormone imbalance ~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger