Online users

Follower

Friday, September 17, 2010

Diari hari ini

Agak kepenatan hari ini.

Pagi : Mencuci rumah Mrs. X sambil ditemani bunyi guruh dan hujan lebat.Tengok katil dia sedap ja nak landing.Huhuhu.Gaji hari ini agak lumayan.

Petang : Pergi Pak n Save.Shopping barang rumah. Kebetulan dorang dah start sewa kereta untuk pergi Sakura Festival esok. Alang-alang dah ada kereta, borong barang tak ingat dunia.Atee...Dah boleh sumbat dalam bonet kereta.

Malam : Usai pulang dari Pak n Save, terus ke Stafford pula. Ada open house anjuran geng Stafford.Kenyang makan bihun sup, nasi impit dan rendang. Even datang a bit late, makanan tetap ada.Terima kasih tuan rumah.

Esok nak pergi Sakura Festival kat Palmy.Cadangnya malam ni nak buat semperit.Tapi, tengok gaya macam tak terjadi kuih semperit malam ni. Mata pun dah kuyu.Tunggu masa nak tidoq ja ni.

Tak sabaq nak pi Sakura Festival esok.Hehehe.Till then, bye bye.

5 comments:

chentaMAYA said...

wehhh! haha. semprit weh. aq bru pos pasal semprit! kui3~

eDdY said...

sakura festival tu ader per???
cam menarik..(^^)

Peri PiA said...

waa,seronoknya

PinQib said...

biskut ke semperit tu?? ko buat biskut lg ke zack??


Latest entry di:

Let’s Exchange ><
Cinta Pakwe Kulit Hitam

Att Ashburn said...

thank jugak sbb sudi dtg :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger