Online users

Follower

Tuesday, September 28, 2010

Elaun oh elaun

Noh.Padan muka.Elaun keluar bulan 11.Memang barang yang duk usha kat trademe tu lebur macam tu ja la.Tak pa la.Belum ada rezeki nak beli DSLR lagi.Sekarang ni tak berani nak beli apa-apa melainkan benda yang betul-betul penting seperti makanan.Bab makan memang aku tak berkira.Itu asas kepada kehidupan kot.Mana boleh tak makan.

Dah la tiket dari Melbourne ke Welly tak beli lagi.Hadoih la.Dah berapa hari handphone ni tak bertop up. Saja nak test boleh ke tak tak topup langsung.Setakat ni berjaya mengharungi cabaran tu.Nak message dia pun through FB ja.Duk luah I rindu You pun kat FB ja la.Banyak kali juga dia text cakap rindu nak dengar bunyi message masuk pagi-pagi. Holloh holloh holloh. Bersabar ye sayang.Agak dah tak tahan sangat rindu, I topup ye.

Pitam.

p/s : Rasa geli nak jiwang lebih-lebih kat sini.Segan dengan readers.Hahaha.

8 comments:

Peri PiA said...

saba la ye z@ck

adeh....makan mesti mahu :D

bile nak ke ostrolia?ak lupe la hihi

Whoopz said...

Malu la sgt.. :p hahah.. Luahkan je ar kat cni.. Mesti lg hot blog hang neh..

TOPMAN said...

pheeewiittt, meh ak tlong topupkan z.. XD

MieZa said...

hee~ kite tgk smpy bile ko bley bertahan..hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

hoiii jiwang! hahahaha selamat berjiwangan diri ;) apakah ayat ini?? hahaha..tgk aku, setahun dah tak topup..hebat tak?










































sebab aku pakai bil ! hahahah ;X

AcanCapik said...

halloooo... lama dah tak komen sini. huhu... sian hang no. mrs aku pun duk ngadu tak da duit. sian korang huhu... meh a aku bagi pinjam duit elaun sket... =p

eDdY said...

sabar jer la..
skank ni kena la bjimt cermat...hehe

Zuewairy said...

sapa zack? zack syg **** ka?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger