Online users

Follower

Tuesday, September 28, 2010

Happy Birthday Att!

Entry ni khas untuk trip partner merangkap teman seperjuangan iaitu Att Ashburn.

Selamat ulang tahun ke -21. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki hendaknya. Yang paling penting, kita kawan sampai mati ya. Thanks for being such a good friend to me.Tak sangka kita boleh jadi rapat macam ni.Maybe sebab dulu kita kelas lain-lain,so tak pernah nak mix.Bila satu kelas baru dapat chance nak kenal Att lebih dekat. Tak ada la serius sangat Att ni. Pak lawak juga.Hehehe.Nanti ada rezeki, kita pi trip sama-sama lagi naa.Kita masak lauk sardin lagi ok.Oh.Lagi satu, kalau perlukan model untuk try DSLR baru, Zack volunteer dulu.Hihihi.

Once again, Happy Birthday dear!

Att ada blog juga. Klik [sini].

2 comments:

eDdY said...

hepy bezday gak att..(^^)

Att Ashburn said...

thanks for being a good friend to me as well. tacing sungguh zack buat entri khas ni hehe..
oh, model dslr, jgn risau., mmg dlm list pun ahaha..

ye, mari gi tasmania plak :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger