Online users

Follower

Thursday, September 9, 2010

International Burn a Koran Day

Pak Cik tua ni nak buat International Burn a Koran Day on 11 September 2010.

*Clap clap clap* Bagus sangatlah pak cik. Bakarlah banyak-banyak.Lagi bagus kalau bakar diri pak cik sekali. Baru macho bro.Dorang ni saja nak cari point nak jatuhkan Islam.Dalam kita duk sibuk nak raya, boleh pula kan nak buat benda alah ni. Kononnya sebagai tanda kebencian terhadap umat Islam rentetan peristiwa 11 September.Dia melabelkan agama Islam sebagai Devil.

Pak Cik tua ni orang kuat gereja. Pelik aku. Alim ulama pun boleh bertindak macam ni.Api kebencian dia terhadap Islam agak melampaui batas la.Tapi setakat 50 follower apa nak hairan.Rasanya blogger pun lagi ramai follower dari kau. Tak usah nak bangga sangatlah wahai Pak Cik Jones. Ironinya, pihak government bangkang tindakan dia tapi dia insist nak buat juga.Hero mana boleh kalah der.

Aku nak tengok apa yang jadi dekat dia after 11 September.Semoga Tuhan memberi balasan yang setimpal terhadap perbuatan terkutuknya ini.

Untuk berita lanjut, klik [sini]

11 comments:

eDdY said...
This comment has been removed by the author.
sizuka[Izzati] said...

ak bce berita dkt yahoo pagi nih.haiyooo kita tunggu dan lihat ape nasib dia selepas ini.

Queen M said...

ish..x paham la..kite x bakar pon bible diorg.asal diorg sebok sgt nak jatuhkan islam?hish..harap2 die dapat balasan setimpal~

joegrimjow said...

org kristian pun nak bantah
ni kan pula org islam

pakcik nak glamer cepat

NeenaAnuar said...

memang manusia durjana dia nie!

monica said...

knp la pak cik tua ni nk buat event mcm ni??dia sengaja nk cetus kan kemarahan bg pihak islam saja..klu org kuat gereja pon,jgn la sampai nk bakar Al-Quran..saya bantah tindakan pak cik tua ni..

Peri PiA said...

Astarfirullah

Ya Allah,beri la petunjuk pada kafir laknat ni

ade msk berita rasenya semlm

Dee said...

harap2 dia pun terbakar sama..

eDdY said...

astargfirullah
org macam ni patut d bunuh jer...
sengaja provok umat islam...

hans said...

yg aku tahu si tua nih anti Islam
tapi aku rasa kalau dia buat juga benda tu memang nahas lah dia

P/S : Download Lagenda Budak Setan The Series : Episode 5

hamzah ian said...

gua baru je buat entri ni.. ko punya lagi banyak info.. nice

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger