Online users

Follower

Wednesday, September 8, 2010

Mood raya baru sampai

Serius tak ada mood nak mengadap assignment sekarang ni. Outline WRIT nak kena hantar on Friday, tapi dengar cerita raya maybe jatuh hari Jumaat. So, kalau boleh nak siapkan terus.Tapi, tengok gaya macam tak boleh hantar esok je.

Sekarang tengah syok buat kuih raya. Malam ni rumah buat projek mazola.Satu rumah bau kacang.Sedap sedap.Ironinya, minta resepi dari pengutip durian.Sebab mak dia expert buat kuih ni. So far dah 7 jenis kuih mak dia buat kat rumah.Memang rajin betul. Kami baru 2 jenis kuih.Esok plan nya nak buat semperit. Kebetulan ada member pandai buat kuih ni. Siap senior order lagi.So, minta resepi kat dia je lah.

Tak sabar pula nak buat kuih raya lagi esok.Tambah-tambah bila ramai yang datang join sekaki. Best best.

4 comments:

Peri PiA said...

akak tak mengukis ...huhu

Faisal Abdullah said...

Selamat Hari Raya

eDdY said...

Selamat ari raya z@ck...
makn kuih raya d perantauan...legend tu..hehe
bukan sumer org leh rase...
pagi ari raya xmau sedih2 k..nnt raya haji pulun balik..(^^)

azmihamin said...

selamat hari raya zack! jauh kuterbangkan dari oklen..huhu

jawa.totok.di.bumi.kiwi

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger