Online users

Follower

Thursday, September 30, 2010

Jetstar pilihan hati

Senang hidup aku tahun depan.Ada flight murah direct dari Welly ke KL terus.Tobat aku tak naik MAS kalau ada yang lagi murah.Saving saving.Jetstar akan mula buka laluan ke KL next year.Rate sangatlah murah compared to MAS dan Air New Zealand.

So, for those yang plan nak jalan jalan kat NZ ni, bolehlah pilih Jetstar ye.Berbaloi baloi =)

For more info, click [here]

5 comments:

Mummy Nana said...

Kenapa dgn MAS? Akak xpernah naik selain MAS... dari dublin xbyk flight... kalau ada pun pun semua mahal... warghhhh..

[z@ck] said...

Mummy Nana..
jetstar ni flight tambang murah macam Air Asia..elok sgt la untuk student mcm kami ni =)

Softtouch [Hanim] said...

yg mana yg murah baiklah z amik..boleh jimatklan...kalu mcm nie..setahun 10 kali pun zack boleh balik mesia

eDdY said...

ooo..best la pasni..
slalu leh balik m'sia..(^^)

sweetty said...

Masalahnya Z@ck, makanan dlm flight tu halal tak? Lama perjalanan tu, mahu putus urat perut nanti menahan lapar. Saya teringin gak nak fly ke NZ, nak tengok matahari terbenam di hujung dunia tu.Tapi duit tak penah2nya nak cukup.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger